کد خبر: 498878
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۵
جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه:
جوان آنلاین: جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران به برگزاری رزمایش مقابله با مین ۲۰۱۲ نیروهای فرا منطقه‌ای در خلیج فارس اشاره کرد و گفت: آمریکا هنوز سیلی نیروی دریایی سپاه را فراموش نکرده است.

سردار علیرضا تنگسیری پیش از ظهر امروز در همایش "تفنگداران و تکاوران در نبرد آینده" در مرکز عالی تربیت جهادی و تکاوری سیدالشهدا (ع) نیروی دریایی سپاه با تحلیل وضعیت کنونی بیگانگان و استکبار جهانی در خلیج فارس اظهار کرد: کشورهای فرا منطقه‌ای رزمایش مین ۲۰۱۱ را در ابتدای مهر ماه سال جاری در منطقه خلیج فارس برگزار کردند.

وی آمریکا را دارای بیشترین ناوگان نیروهای فرا منطقه‌ای در خلیج فارس عنوان کرد و افزود: انگلیس، فرانسه و استرالیا پس از آمریکا بیشترین ناوگان فرا منطقه‌ای را در خلیج فارس دارند.

تنگسیری نیروهای آمریکا در منطقه خلیج فارس را بالغ بر ۲۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: انگلیس بیش از ۲ هزار نیرو در منطقه خلیج فارس دارد.

جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه آمریکا تعداد ۱۰۸ فروند هواپیما در دو ناو هواپیمابر در خلیج فارس دارد، تصریح کرد: وجود نیروهای فرا منطقه‌ای در خلیج فارس نشان دهنده اهمیت این منطقه در جهان است.

وی راهبرد آمریکا در منطقه را ایران هراسی نامید و خاطرنشان کرد: آمریکا با راهبرد ایران هراسی می‌خواهد تسلیحات خود را به کشورهای منطقه بفروشد.

*جلبک‌های قرمز آثار حضور بیگانگان در خلیج فارس بود

تنگسیری حضور نیروهای فرا منطقه‌ای در خلیج فارس از نظر زیست‌محیطی را نامشروع خواند و بیان کرد: وجود جلبک‌های قرمز آثار حضور بیگانگان در خلیج فارس بود و با تلاش بسیار توانستیم این مشکل را برطرف کنیم.

جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه با تاکید بر ایجاد امنیت پایدار توسط کشورهای منطقه در خلیج فارس، ابراز کرد: بیگانگان به دنبال از بین بردن امنیت در منطقه هستند.

وی با اشاره به برگزاری رزمایش بین‌المللی مقابله با مین ۲۰۱۲ توسط نیروهای فرا منطقه‌ای در خلیج فارس، اذعان کرد: هدف دشمن نابودی هواپیماهای جنگی و سکوهای موشک‌انداز ایران بود.

تنگسیری یادآور شد: نیروهای فرا منطقه‌ای اعلام کرده بودند که ۳۰ کشور در رزمایش مذکور شرکت می‌کند اما تنها ۶ شرکت در رزمایش مقابله با مین ۲۰۱۲ شرکت کردند.

جانشین فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه آمریکا هنوز سیلی از نیروی دریایی سپاه فراموش نکرده است، تصریح کرد: اگر روزی در خلیج فارس جنگ آغاز شود آمریکا خود را فدای کشورهای منطقه نمی‌کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار