کد خبر: 498573
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۱ - ۲۱:۴۷
امروزی ها: قیمت خودروها پس از یک دوره جهش می‌رود تا اندکی ثبات را تجربه کند، ثباتی که هرازچندگاهی افت و خیز هم دارد. درادامه روند کاهشی قیمت خودرو و با پایان یافتن تعطیلات قیمت بیشتر خودروهای پرتیراژ داخلی باز هم کاهش یافت. بررسی بازارها طی یک هفته گذشته نشان می‌دهد قیمت خودروهای پرتیراژ داخلی تحت تاثیر کاهش ارز، با کاهش اندک قیمت در بازار آزاد مواجه شده است هرچند هنوز هم گرانتر از قیمت‌های رسمی است. رکود موجود در بازار خودرو باعث کاهش جزئی قیمت برخی خودروها در کنار ثبات قیمت خودروهای دیگر شد. این مسئله در حالی اتفاق افتاده که به گفته فعالان بازار، فروش بازار خودرو نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۶۰ درصد کاهش داشته است.

جدیدترین گزارش‌ها گویای کاهش اندک قیمت هاست. در حال حاضر در محصولات گروه خودروسازی سایپا، خودرو سایپا ۱۱۱ به قیمت حدود ۱۳ میلیون تومان عرضه می‌شود. این در حالی است که قیمت رسمی این خودرو ۱۱ میلیون و ۷۸۰ هزار تومان تعیین شده است.

سایپا SL ۱۳۱ نیز با اندکی کاهش در حالی به قیمت حدود ۱۱ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان و SX ۱۳۱ نیز به قیمت حدود ۱۳ میلیون تومان به فروش می‌رسد که قیمت رسمی SL ۱۳۱ معادل ۱۱ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان و SX ۱۳۱ نیز ۱۱ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان تعیین شده است.

قیمت تیبا نیز کاهش یافته و به حدود ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است. البته قیمت رسمی این خودرو اندکی کمتر و ۱۵ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان است. قیمت تندر ۹۰ مدل E۲ پارس خودرو نیز همچنان در حدود ۲۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان ثابت مانده است. البته قیمت رسمی این خودرو ۲۱ میلیون و ۵۰ هزار تومان تعیین شده است.

قیمت مگان ۲۰۰۰ با دنده اتوماتیک نیز با کاهشی دوباره به حدود ۵۹ میلیون تومان رسیده است. این در حالی است که قیمت رسمی این خودرو ۴۴ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان تعیین شده است. ماکسیما نیز مانند سایر خودروها کاهش قیمت را تجربه کرده و به قیمت حدود ۸۸ میلیون تومان عرضه می‌شود. البته قیمت رسمی این خودرو ۶۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده است. در گروه محصولات ایران خودرو نیز خودرو پژو ۲۰۶ در نمایندگی‌های فروش موجود نیست. قیمت پژو ۲۰۶ صندوق‌دار نیز کاهش یافته و در مدل V۹ آن به قیمت حدود ۴۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و مدل V۸ نیز حدود ۲۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. البته قیمت رسمی مدل V۹ حدود ۲۶ میلیون و ۳۷۰ هزار تومان و مدل V۸ نیز ۲۲ میلیون و ۶۹۰ هزار تومان است.

تندر ۹۰ ایران خودرو نیز در مدل E۱ آن با کاهش قیمت جزئی به قیمت حدود ۲۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و مدل E۲ نیز ۲۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. این در حالی است که قیمت رسمی تندر ۹۰ E۱ ایران خودرو معادل ۱۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و مدل E۲ نیز ۲۱ میلیون تومان تعیین شده است. پژو ۴۰۵ نیز به قیمت حدود ۱۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود. البته قیمت مصوب این خودرو ۱۵ میلیون و ۵۸۰ هزار تومان است. قیمت پژو پارس سال نیز با کاهش ۲ میلیون تومانی به حدود ۲۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیده است. البته قیمت رسمی این خودرو حدود ۲۳ میلیون تومان تعیین شده است.

سمند EF۷ نیز در حالی به قیمت حدود ۲۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد که قیمت رسمی آن حدود ۲۱ میلیون تومان است.

البته قیمت‌های یاد شده نسبی بوده و با توجه به نوسان عرضه از سوی خودروسازان و برخی ضعف‌های نظارتی، این قیمت‌ها در نمایندگی‌های فروش مختلف اندکی متفاوت است. گفتنی است در هفته‌ای که گذشت قیمت‌ها در بازار خودرو، و بخصوص در بین خودروهای وارداتی نیز با افت نسبی همراه شد، این در حالی است که سطح تقاضا و میزان خرید و فروش نیز کاهش محسوس یافته است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار