به گزارش جوان، عزاداران حسینی در خرم آباد هنگام اذان ظهر همراه با هیات های سوگواری و عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی در مصلای الغدیر شهر ایستاده و نماز ظهر عاشورا را به امامت نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد اقامه کردند.
درهمین ارتباط، مردم تمامی نقاط شهری و روستایی استان لرستان امروز نماز ظهر عاشورا را با حضور گسترده خود در صفوفی به هم پیوسته اقامه کردند.
نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد دراین خصوص گفت: اقامه نماز اول وقت و باشکوه ظهر عاشورا نشاندهنده ارادت و اعتقاد قلبی انسان به آرمان های امام حسین (ع) و تاکید بر تداوم نهضت کربلا است.
حجت الاسلام و المسلمین سیداحمد میرعمادی افزود: اقامه باشکوه و دشمن شکن نماز ظهر عاشورا در سالروز شهادت امام حسین (ع) به واقع تجدید عهد با آرمان والای امام حسین (ع) و نهضت الهی کربلاست.