کد خبر: 497966
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۲
ایسنا: پس از شهادت یک فلسطینی از سوی سربازان رژیم صهیونیستی به‌رغم توافقنامه آتش‌بس میان جنبش حماس و تل‌آویو، نماینده فلسطین در سازمان ملل از شکایت به شورای امنیت خبر داد.

سایت اینترنتی المحیط، ریاض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل به دلیل نقض آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی و کشتن یک فلسطینی که به حصار مرزی میان اراضی اشغالی و نوار غزه نزدیک شده بود،‌ شکایتی به شورای امنیت ارائه داد.

رادیو صدای اسرائیل به نقل از منابعی در ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد که صدها فلسطینی به حصارها نزدیک شده‌اند و ناآرامی ایجاد کردند.

سربازان رژیم صهیونیستی در اطراف حصارها برای دور کردن فلسطینی‌ها شلیک هوایی کردند و سپس به سوی پاهای تعدادی از فلسطینیان شلیک کردند.

از سوی دیگر ریاض المالکی، وزیر امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین خاطرنشان کرد: شلیک گلوله از سوی نیروهای اسرائیلی به یک فلسطینی در نزدیکی مرزهای غزه و اسراییل نقض آتش‌بس است.

المالکی در دیدار با وزیر خارجه ایتالیا اظهار کرد که این حادثه نقض آشکار آتش‌بس است و نباید این اقدام تکرار شود.

پش از هشت روز حملات وحشیانه و خصمانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، با میانجیگری‌ مصر روز چهارشنبه آتش‌بس میان تل‌آویو و حماس برقرار شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار