کد خبر: 497702
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
احمد كاظم‌زاده
اين رژيم به استثناي ترور رهبر حماس هيچ دستاورد نظامي خاص از اين جنگ به دست نياورده و هدف اعلامي آن همانند جنگ‌هاي ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ و ۲۲ روزه ۲۰۰۸ در مقابله با حملات موشكي گروه‌هاي مقاومت ناكام مانده و شكست ديگري را براي اين رژيم رقم زده است.
 
از اين رو دوباره محاسبه سرويس‌هاي اطلاعاتي و امنيتي رژيم صهيونيستي در ارزيابي دقيق از توانايي‌هاي موشكي گروه‌هاي مقاومت غلط از آب در آمده است. در حالي كه رژيم صهيونيستي تصور مي‌كرد با هدف قرار دادن ذخاير موشكي حماس در آغاز جنگ قدرت پاسخ موشكي را از آن سلب خواهد كرد، اما همين ديشب در هشتمين روز از جنگ گروه‌هاي مقاومت ۱۵۰ راكت را در برابر ۱۴۰ حمله هوايي ارتش صهيونيستي به فلسطين اشغالي شليك كردند و بدين ترتيب ضمن نشان دادن توان بالاي زرادخانه‌هاي موشكي خود بر ايجاد و شكل‌گيري نوعي جديدي از معادله نظامي تأكيد كردند.
 
با توجه به اينكه گروه‌هاي مقاومت فلسطيني در حال حاضر فاقد نيروي هوايي هستند، لذا با افزايش برد موشك‌هاي خود تا تل‌آويو و قدس غربي (كه رژيم صهيونيستي از آن به عنوان پايتخت خود نام مي‌برد )به توان بازدارندگي جديدي دست يافته‌اند و از اين طريق اين پيام را به اين رژيم رسانده‌اند كه به هر ميزاني كه غزه مورد حملات هوايي قرار گيرد، تل آويو و قدس غربي را مورد حملات موشكي قرار داده‌اند. اين در حالي است كه اگر در محدوده غزه يك ميليون و ۷۰۰ هزار فلسطيني ساكن است، اما در محدوده موشك‌پراني گروه‌هاي مقاومت ۵/۳ ميليون صهيونيست ساكن هستند كه بيش از ۵۰ درصد جمعيت فلسطين اشغالي را در بر مي‌گيرد. 

همچنين در اين منطقه ۵۰۰ كارخانه واقع است كه تعطيلي آنها در كنار ساير آثار و پيامد‌ها، هزينه‌هاي روزانه جنگ را براي اين رژيم به حدود ۴۰۰ ميليون دلار رسانده است و اين در حالي است كه اين رژيم همانند كشورهاي غربي با بحران اقتصادي و اعتراضات ناشي از اتخاذ سياست‌هاي رياضتي مواجه است. در چنين شرايطي كه رژيم صهيونيستي ادامه جنگ را در هر دو عرصه نظامي و اقتصادي به ضرر خود مي‌داند، در تلاش است با بر قراري آتش بس در وهله اول جلوي ضرر را بگيرد و در ثاني با تحميل شروط خود مبني بر ايجاد منطقه حائل در غزه شايد بتواند بخشي از شكست‌ها را در عرصه نظامي و ديپلماسي جبران كند و در واقع همين احساس نياز رژيم صهيونيستي است كه مقامات غربي به خصوص امريكايي و سازمان ملل را به تحرك واداشته و بنا به درخواست آنها نيز كشورهاي منطقه مانند مصر و تركيه وارد عمل شده‌اند. اين در حالي است كه در مقابل حماس و ديگر گروه‌هاي مقاومت نيز درصدند روند پيروزي‌هاي خود را تكميل كنند و با وادار كردن طرف صهيونيستي و غربي به پايان محاصره نظامي غزه به پيروزي سياسي نيز در اين جنگ دست يابند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار