کد خبر: 497650
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۸
نماینده مردم فلاورجان در مجلس:

حجت‌الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی در پاسخ به این سؤال که با توجه به تجمع مجدد بازنشستگان ذوب‌آهن و فولاد مبارکه برای مطالبه حقوق خود در حال حاضر وضعیت این افراد به چه صورت است، اظهار کرد: اکثریت بازنشستگان صندوق فولاد کشور از استان اصفهان هستند که برای ساماندهی وضعیت حقوق این افراد جلسات متعددی با مسئولان مربوطه برگزار شده است.
وی به برگزاری این جلسات در راستای واگذاری صندوق فولاد به تأمین اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: دولت نیز مصوبه‌ای را در راستای واگذاری بخشی از سهام ذوب‌آهن و برخی از شرکت‌های صنعتی به تأمین اجتماعی داشته است و تأمین حقوق و مطالبات بازنشستگان صندوق فولاد از اهداف این مصوبه محسوب می‌شود.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مراحل قانونی اجرای این مصوبه انجام شده است، تصریح کرد: اما اجرایی شدن این مصوبه به امضای معاون اول رئیس جمهور نیاز دارد اما در حال حاضر در راستای این موضوع کوتاهی شده است.
وی با تاکید بر اینکه واگذاری بخشی از سهام ذوب‌آهن و برخی از شرکت‌های صنعتی به تأمین اجتماعی به عهده وزارت اقتصاد است، اضافه کرد: وزارت اقتصاد باید نسبت به این موضوع اقدامات لازم را انجام بدهد و امیدواریم در آینده نزدیک این واگذاری‌ها صورت بگیرد.
موسوی لارگانی با بیان اینکه حقوق عقب‌افتاده بازنشستگان صندوق فولاد باید سریع‌تر پرداخت شود، تاکید کرد: در شرایط فعلی کشور و مواجه بودن مردم با گرانی‌ها و افزایش نرخ تورم در سطح کشور عقب افتادن و پرداخت نشدن حقوق بازنشستگان فولاد هیچ توجیهی ندارد.
وی با اشاره به اینکه حقوق عقب‌افتاده بازنشستگان صندوق فولاد باید به صورت ضربتی پرداخت شود، افزود: در حال حاضر حقوق نا‌چیز بازنشستگان در مقابل هزینه‌های سرسام‌آور زندگی آنها قشر بازنشسته موجود در سطح کشور را با مشکلات بسیاری مواجه کرده است.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه همچنین مشکلات متعددی گریبانگیر بازنشستگان شده و حقوق نا‌چیز بازنشستگی نیز نمی‌تواند پاسخگوی نیاز‌ها و مشکلات این افراد باشد، گفت: پرداخت نشدن به موقع حقوق بازنشستگان نیز تنها سبب افزایش فشار‌های اقتصادی حاکم بر این افراد می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار