کد خبر: 497193
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۱ - ۰۷:۴۵
قاطعیت دستگاه قضا در برخورد با همه مجرمین


جوان آنلاین-سحررحیمی: اختلاس ۳ هزار میلیاری چند ماهی است که با نزدیک شدن انتخابات و جنجال‌ها بر سر سال از رئیس جمهور از یاد رسانه‌ها رفته است و دیگر در صدر اخبار رسانه‌ها نیست.

با این حال هنوز نکات مبهم زیادی درباره این بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ انقلاب وجود دارد.

هنوز از یادها نرفته است که محمود احمدی نژاد در روزهای اوج اختلاس ۳هزار میلیاردی کابینه اش را خط قرمز نامید.

رئیس دولت دهم اما در روزهای برگزاری دادگاه اختلاس ۳ هزار میلیاردی وپرونده فساد بیمه ایران، در سفر به کرمانشاه و دیار با مردم این استان از"اصل کاری ها یی" سخن گفت که باید سراغ آنها رفت نه دولتی ها اما در هرجال دستگاه قضا بدون توجه به مقام و منسب به کار خود قاطعانه ادامه می دهدچرا که برقراري عدالت و امنيت مهمترين خواسته مردم از دستگاه قضايي است.

هر چند قوه قضاییه در پرونده های فساد اخیر عملکرد مطلوبی داشته است و توانسته رضایت مردم را جلب کند اما در هر حال مردم از دستگاه قضا انتظاردارند در برخورد با كسانيكه امنيت اقتصادي ، سياسي ، اجتماعي و اخلاقي جامعه را بر هم مي زنند بدون كوچكترين اغماض و با قاطعيت برخورد كند.

در هر حال وقایع رخ داده در دادگاه های فساد مالی که اعترافات خواهرزاده یکی از مقامات مشهور دولتی در پرونده فساد ۳ هزار میلیارد تومانی را در پی داشت و ماجرای پرونده بیمه ایران که طی برگزاری دادگاه آن ، دراعتراف متهمان پرونده به صراحت از یکی از عالیترین مسئولان دولتی کشور نام برده شده است،سوالاتی را برای افکار عمومی ایجاد کرده که هنوز پاسخی به انها داده نشده است.

حالا اما در حالی که در دور اول رسیدگی به پرونده فساد ۳ هزار میلیاردتومانی به اتهامات ۳۹ نفر از متهمان این پرونده در دادگاه انقلاب رسیدگی شد یک منبع آگاه به فارس گفته: دادگاه رسیدگی کننده به پرونده فساد سه هزار میلیارد تومانی بر اساس روال عادی خود در حال برگزاری است.

این منبع آگاه درباره اینکه شروع مجدد رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده فساد ۳ هزار میلیارد تومانی چه زمانی است، اظهار کرد: دادگاه روال عادی خود را طی می‌کند و در حال رسیدگی به اتهامات برخی از متهمان است.

وی در پاسخ به این سوال که با این حساب دادگاه‌ها برگزار شده اما درباره آن اطلاع رسانی نشده است، گفت: زمانی که نوبت به رسیدگی به اتهاماتی افرادی مثل خاوری رییس سابق و فراری بانک ملی برسد، قطعاً به مانند دوراول برگزاری دادگاه‌ها اطلاع رسانی خواهد شد.

آنچه مسلم است ، هر چند دستگاه قضایی کشور که با دستگیری مهدی هاشمی واجرای حکم فائزه هاشمی و دستگیری علی اکبر جوانفکر ثابت کرده که مقام ومنسب در اعلام حکم و اجرای عدالت بی تاثیر است، اما حالا باید منتظراجرای حکم مجرمین اختلاس بزرگ و رسیدگی به اتهامات دیگر متهمان فساد بزرگ بود تا قاطعیت دستگاه قضا بیش از پیش اثبات شود و دستگاه قضا بار دیگرثابت کند هیچ کس در جمهوری اسلامی مصونیت از جرم ندارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار