کد خبر: 496464
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۱ - ۱۸:۵۴
حاشیه دیدار ایران ـ ازبکستان
فارس: امیرحسین حسینی مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال در مورد احتمال لغو بازی ایران و ازبکستان به دلیل بارش شدید باران و رعد و برق، اعلام کرد: در حال حاضر بارش باران و تگرگ در ورزشگاه آزادی قطع شده است. با این حال تنها کسی که می‌تواند در مورد لغو بازی تصمیم بگیرد داور و ناظر مسابقه هستند که البته سیفل بداوی، داور اماراتی در ترافیک تهران مانده و هنوز به ورزشگاه آزادی نرسیده است.

وی ادامه داد: ناظر مسابقه اعلام کرده در صورتی‌که رعد و برق شدید بر روی ورزشگاه آزادی باشد و یا زمین شرایط نامناسبی نداشته باشد داور می‌تواند دو نیم ساعت بازی را به تاخیر بیندازد و پس از آن در صورت مساعد نشدن شرایط جوی بازی لغو می‌شود و ۲۴ ساعت بعد باید برگزار شود. البته هنوز داور به ورزشگاه نیامده است.

حسینی در مورد شرایط زمین ورزشگاه آزادی گفت: دو ساعت پیش با نظر ناظر مسابقه کاور زمین برداشته شد و اکنون زمین خیس است اما آن گونه هم نیست که در این زمین بخواهند واترپلو برگزار کنند.

به گزارش فارس، طبق برنامه قرار است تیم ملی ایران از ساعت ۲۰ در ورزشگاه آزادی به مصاف ازبکستان برود و در حال حاضر حدود ۲۵ هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار