کد خبر: 493207
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۱ - ۰۵:۵۸
با دستور استاندار بوشهر
فارس: استاندار بوشهر امشب در جمع خبرنگاران با تائید خبر تعطیلی روزهای پنجشنبه گفت: با توجه به رضایتمندی کارکنان دولت و کاهش مصرف انرژی در ایام تعطیلی پنجشنبه‌ها و همچنین پس از بررسی‌های کارشناسی به این نتیجه رسیدیم که روزهای پنجشنبه ادارات تعطیل باشد.

وی بیان کرد: بر همین اساس ساعت شروع کار ادارات از روز شنبه ۶:۴۵ دقیقه و ساعت پایان کار اداری نیز ۱۵:۱۵ دقیقه خواهد بود.

لازم به ذکر است از تیرماه تا پایان شهریورماه امسال به دستور جهانبخش استاندار وقت بوشهر روزهای پنجشنبه تمامی ادارات تعطیل بود.

با آغاز نیمه دوم سال، ادارات در روزهای پنجشنبه فعال بودند و بنا به دستور استاندار فعلی بوشهر و بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته، از هفته آینده تا اطلاع ثانوی پنجشنبه‌ها ادارات و نهادهای دولتی استان بوشهر تعطیل خواهند بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار