کد خبر: 492412
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۴
رییس پلیس کرج از دستگیری زن و مرد سارقی که با همدستی یکدیگر اقدام به سرقت از انباری‌های منازل مسکونی و ساختمان های نیمه کاره می‌کردند، خبر داد.

سرهنگ عبدالرضا خیرخواهان در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این خبر گفت: در پی تماس تلفنی یکی از شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وجود دو نفر سارق در ساختمانی نیمه کاره‌، بلافاصله ماموران کلانتری ۲۹ مشکین دشت کرج برای بررسی موضوع به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی اضافه کرد: ماموران به محض حضور در آدرس مورد نظر زن و مردی را مشاهده کردند که با در دست داشتن تعدادی وسایل مسروقه قصد فرار با یک دستگاه موتورسیکلت را دارند.

خیرخواهان خاطرنشان کرد: در همین لحظه ماموران به متهمان دستور ایست دادند ولی متهم مرد بدون توجه به ایست پلیس، در حالی که زن همراهش را جا گذاشته بود از صحنه متواری شد.

وی افزود: ماموران پس از دستگیری زن سارق بلافاصله به تعقیب متهم فراری پرداختند و پس از طی مسافتی با مسدود کردن راه سارق موتورسیکلت سوار، او را نیز دستگیر و هر دو متهم را به کلانتری منتقل کردند.

وی اظهار داشت: متهمان در بازجویی‌های ماموران با معرفی خود به نام‌های قادر- ف و لیلا -ق به عنوان زن و شوهر به جرم خود اعتراف کردند و در خصوص شیوه و شگرد سرقت‌ها اذعان داشتند که معمولا زن سارق در جلوی ساختمان‌ها نگهبانی می‌داده و همسرش نیز لوازم و وسایل انباری‌های ساختمان های مسکونی یا نیمه کاره را به سرقت می‌برد.

خیرخواهان در پایان گفت: با استعلام از شماره پلاک موتورسیکلت مشخص شد که موتورسیکلت نیز سرقتی است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار