کد خبر: 490938
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۰
فارس: موضوع لغو روادید ایران با ۶۰ کشور دنیا این هفته در کارگروه گردشگری دولت با حضور ۴ معاون رئیس جمهور و ۸ وزیر کابینه تصمیم گیری نهایی می شود.

سید حسن موسوی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در گفت و گو با خبرنگار جامعه فارس اظهار داشت: موضوع لغو روادید با ۶۰ کشور دنیا در جلسه این هفته کارگروه گردشگری دولت مورد جمع بندی و تصمیم گیری نهایی قرار می گیرد.

وی افزود: وظایف دستگاه ها نیز در این جلسه مشخص خواهد شد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری پیگیری و اجرای لغو روادید با ۶۰ کشور دنیا را در راستای جذب گردشگر و آسان سازی مراحل سفر اعلام کرد.

موسوی درباره کارگروه گردشگری دولت نیز گفت: هیئت وزیران در جلسه ۲۴ خرداد ماه به استناد اصل ۱۲۷ قانون اساسی ایجاد کارگروه توسعه گردشگری کشور را به تصویب رساند که معاون اول رئیس جمهور، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و وزرای صنعت، معدن و تجارت، کشور، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، امور اقتصاد و دارایی، امور خارجه، اطلاعات و نیرو به همراه رئیس کل بانک مرکزی و دبیر هیئت دولت اعضای این کارگروه را تشکیل می‌دهند.

به گزارش فارس، معاون اول رئیس جمهور، رئیس کارگروه گردشگری کشور است و تصمیمات این کارگروه به عنوان نمایندگان ویژه رئیس جمهور در چارچوب اصل ۱۲۷ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در حکم تصمیم رئیس جمهور و هیئت وزیران است و با رعایت ماده ۱۹ آیین نامه داخلی هیئت دولت قابل ابلاغ است.

از سوی دیگر موضوع لغو روادید با ۶۰ کشور ابتدا توسط رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور پیشنهاد شده و تاکنون نیز فهرست اسامی این کشورها اعلام نشده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار