فارس به نقل از پایگاه الیوم السابق، وزیر دادگستری عراق امروز فاش کرد که مجلس مشورتی کابینه عراق بررسی تبادل زندانیان با مصر را به پایان برده و این پرونده را به کمیته ویژه نخستوزیری برای بررسی آن در جلسه آتی کابینه ارجاع داده است.
«حسن الشوری» امروز در جریان دیدار با «شریف کمالالدین شاهین» سفیر مصر در بغداد گفت که وزارت دادگستری پیشرفت زیادی در زمینه امضای توافقنامه تبادل زندانیان با جمهوری عربی مصر حاصل کرده است.
وی افزود که مجلس مشورتی کابینه بررسی توافقنامه تبادل زندانیان با مصر را به پایان برده و به کمیته ویژه نخستوزیری تحویل داده و قرار است در جلسه کابینه مورد ارزیابی قرار گیرد و پس از آن نیز به وزارت دادگستری ارجاع داده میشود تا وزیر دادگستری وارد مذاکره با دولت مصر و امضای توافقنامه شود.
الشمری بر اهمیت همکاری با مصر در زمینه قضایی و استفاده از تجربه این کشور در زمینه قضایی و نیز استفاده از اساتید حقوقی مصری جهت تدریس در آکادمی قضایی عراق تاکید کرد.
وزیر دادگستری عراق همچنین گفت که این وزارتخانه با درخواست هیئت مصری مبنی بر تجمیع زندانیان مصری در سه زندان موافقت کرده و قرار است همه زندانیان مصری در بغداد در زندان مرکزی بغداد، در زندان بصره و زندان مرکزی الناصریه تجمیع شوند.