کد خبر: 489342
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۱ - ۰۰:۱۲
اصناف و بازاريان خواستار برخورد نيروي انتظامي با اخلال‌گران شدند
به گزارش «جوان»، عصر روز سه‌شنبه پيامك‌هايي مبني بر «تعطيلي بازار تهران در روز چهارشنبه» به تمامي بازاريان و كساني كه در محدوده بازار تردد داشتند به صورت هماهنگ ارسال شد اما بازاريان تهران بدون توجه به اين پيامك‌ها صبح روز گذشته حجره‌هاي خود را بازكردند اما حدود ساعت ۱۰ صبح اغتشاشگران با شلوغ كاري و داد و بيداد به اعتراض به بازگشايي مغازه‌ها، بازاريان را تهديد كردند و خواستار تعطيلي شدند. 

به گفته يكي از حجره‌داران در منطقه خيام بازار، فروشندگان از ترس غارت اموالشان، كركره‌ها را پايين كشيدند و در مقابل مغازه‌شان نشستند و از فروش كالا به مشتريان خودداري كردند. سپس همين فرصت طلبان در سطح سبزه ميد ان راه افتادند و با دادن شعار خواستار تعطيلي مغازه‌ها شدند كه اين وضعيت در بازار طلافروشان بيشتر از ساير صنوف مشاهده مي‌شد. 

اصناف و بازار: نيروي انتظامي برخورد كند
همچنين دبيركل انجمن اصناف و بازار نيز روز گذشته با اعلام اينكه بازار تعطيل نيست، خواستار دخالت نيروي انتظلامي و برخورد با اخلالگران شد. 

كريمي اصفهاني گفت: برخي به دنبال اخلالگري هستند كه اين اخلالگري‌ها از خارج از بازار به آن تزريق شده است و ما انتظار داريم كه نيروي انتظامي اين مسئله را پيگيري كرده و با اخلالگران برخورد كند.
وي اظهار داشت: بازار تعطيل نيست و با اكثر اتحاديه‌ها صحبت كرديم و آنها نيز اعلام كردند كه شرايط عادي است و هيچ تمايلي براي بسته شدن بازار وجود ندارد. 

وي در پاسخ به اين سؤال كه دليل اين اخلالگري‌ها را چه چيزي و از چه كساني مي‌دانيد، گفت: دليل اين كار را نمي‌دانيم، اما گويا تعدادي مأموريت پيدا كردند كه اين كار را انجام دهند. به هر حال ما با اتحاديه‌ها صحبت كرديم و آنها اعلام كردند كه شرايط عادي است. دبيركل انجمن اصناف و بازار در پاسخ به اينكه درحال حاضر خبرهايي از تعطيل بودن بخش‌هايي از بازار منتشر شده، تصريح كرد: شايد در بخش‌هايي مانند خرازي‌ها مشكلاتي باشد، اما به طور كلي اينگونه نيست و ما با اتحاديه خرازي‌ها نيز صحبت كرديم كه گفتند شرايط عادي است. البته تلاش خبرنگار «جوان» براي گفت و گو با رئيس شوراي اصناف تا زمان تنظيم خبر بي‌نتيجه ماند. 

اخلال دلالان در بازار ارز و سكه
البته خبرهاي رسيده از بازار ارز و سكه نيز از اخلال دلالان در اين بازار حكايت دارد. به طوري كه صرافان چهار راه استانبول و فردوسي به منظور جلوگيري از افزايش غيرمنطقي قيمت ارز از خريد و فروش خودداري كردند و برخي نيز با كشيدن كركره مغازه‌هاشان به حالت نيمه تعطيل درآوردند، اما در مقابل بازار دلالان در گوشه و كنار خيابان اين محدوه‌ها رونق داشت و قيمت‌ها به صورت لحظه‌اي كاهش و افزايش مي‌يافت. 

ستاد متمركز بررسي بازار ارز و مقابله با اخلالگران تشكيل شد
همچنين فرماند پليس كشور نيز روز گذشته از تشكيل ستاد متمركز بررسي بازار ارز متشكل از اعضاي اقتصادي دولت و بعضي از فرماندهان ناجا خبر داد. 

سردار اسماعيل احمدي‌مقدم در پاسخ به سؤالي مبني بر اينكه پليس با اخلالگران اقتصادي چه برخوردي خواهد داشت، گفت: هم اكنون ستادي متمركز كه متشكل از اعضاي اقتصادي دولت و بعضي از فرماندهان ناجا از جمله سردار رادان و سردار بتولي تشكيل شده تا به بررسي وضعيت ارز و برخورد با اخلالگران اقتصادي بپردازد. وي با اشاره به اينكه موضوع بازار ارز موضوعي حساس و نيازمند بررسي است، گفت: ستادهاي اقتصادي و بانك مركزي هر تصميمي بگيرند ناجا با تمام توان پاي كار حضور خواهد يافت. 

وي در پاسخ به سؤال ديگر مبني بر اينكه سرمايه‌هاي خرد مردم هم اكنون در خانه‌ها پس‌انداز شده و اين باعث افزايش نرخ سرقت خواهد شد لذا شما چه اقدامي را در دست داريد، اظهار داشت: متأسفانه بخشي از مردم بر اين باورند كه پول و سرمايه‌شان دچار آسيب خواهد شد لذا با نگهداري پول در خانه و سپس هجوم به بازار طلا و ارز ميزان تقاضا را افزايش داده و بازار را با چالش روبه‌رو مي‌سازند. وي ادامه داد: اين رفتار باعث افزايش تقاضا خواهد شد و رشد صعودي قيمت‌ها را به همراه مي‌آورد. 

احمدي‌مقدم خاطر‌نشان كرد: براساس برآورد‌هاي بانك مركزي حجم زيادي از ارز و طلا در خانه‌هاي مردم نگهداري مي‌شود كه اين موضوع آثار نامطلوبي را در حوزه اقتصادي پديد مي‌آورد. وي گفت: دولت بايد سياست‌هاي اقتصادي را در نظر بگيرد تا از اين موضوع پيشگيري شود و راهكارهايي را ايجاد كند كه مردم به بازار هجوم نياورند چراكه با تركيدن حباب‌هاي قيمتي اقشار ضعيف جامعه كه به اين شكل سرمايه‌گذاري كرده بودند، متضرر خواهند شد. 

براساس اين گزارش، روز گذشته نيروي انتظامي با حضور در بازار و چهارراه استانبول و ميدان فردوسي توطئه خرابكاران را ناكام گذاشت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار