کد خبر: 489194
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۱ - ۰۶:۱۱
محمد عباسي حاضر به بازگشت روساي بركنار شده نيست تا شمارش معكوس براي تعليق شروع شود
اعضاي هيئت اجرايي كميته ملي المپيك ديروز به وزارت ورزش رفته بودند تا حساسيت اين روزهاي ورزش ايران و جدي بودن تعليق را به محمد عباسي بگويند اما از اين جلسه سه ساعته خبرهايي به بيرون درز كرده كه نشان مي‌دهد مسئولان وزارت ورزش همچنان بر سر مواضعشان ايستاده‌اند و قرار نيست خواسته‌هاي كميته بين‌المللي المپيك را بپذيرند. 

آنها بدون توجه به تعليق، ديروز تصميم گرفتند كميته مشتركي بين وزارت ورزش و كميته ملي المپيك تشكيل شود و اساسنامه‌هاي فدراسيون‌هاي ورزشي را انجام دهند. اين در شرايطي است كه بازگشت روساي بركنار شده و ابطال انتخابات‌ فدراسيون هايي كه برگزارشده از خواسته‌هاي اصلي كميته بين‌المللي المپيك است كه به نظر مي‌رسد وزارت ورزشي‌ها حاضر به اجراي آن نيستند تا ورزش ايران با سرعت بيشتري به سمت تعليق حركت كند.

ساعت ۷ صبح، وزارت ورزش، برخلاف جلسه هيئت اجرايي كميته ملي المپيك كه يك شنبه صبح با حضور خبرنگاران انجام شد، ديروز وزارت ورزشي‌ها تصميم گرفته بودند تا دور از چشم رسانه‌ها ميزبان جلسه مشتركشان با هيئت اجرايي كميته ملي المپيك باشند‌ آن هم در شرايطي كه هنوز مصاحبه‌هاي تند و تيز اعضاي كميته ملي المپيك و وزارت ورزش‌ عليه يكديگر پس از المپيك فراموش نشده. اما جدي بودن خطر تعليق ورزش باعث شد تا كميته ملي المپيكي‌ها دلخوري هايشان را از وزارت ورزش كنار بگذارند و در جلسه‌اي حساس بودن شرايط ورزش و احتمال تعليق را به گوش عباسي و همكارانش برسانند، به خصوص اينكه پس از نامه دوم كميته بين‌المللي المپيك اين خطر بيشتر از گذشته بيخ گوش ورزش ايران است. 

در اين جلسه اعضاي كميته ملي المپيك، نامه‌هاي IOC را به اطلاع محمد عباسي رساندند، دو نامه مهمي كه در سه ماه گذشته به كميته ملي المپيك رسيده و از ايران خواسته شده تا دولت دست از دخالت در امور فدراسيون‌هاي ورزشي و عزل و نصب‌هاي روساي آن بردارد. البته اين نامه‌ها به رغم تذكرهاي مسئولان كميته ملي المپيك با بي‌توجهي محمد عباسي و همكارانش در وزارت ورزش روبه‌رو شده بود و‌آنها همچنان به رفتار فراقانوني‌شان ادامه مي‌دادند. به همين خاطر در جلسه مشترك موضوع اين نامه‌ها و همچنين خواسته‌هاي IOC از ايران مطرح مي‌شود. 

شهنازي، يكي از اعضاي هيئت اجرايي كميته ملي المپيك كه در اين جلسه حضور داشته به «جوان» مي‌گويد:« آقاي عباسي به دقت و با حسن نيت به همه دغدغه‌هاي مطرح شده در اين جلسه گوش داد و جو مثبتي در اين جلسه حاكم بود. هم اعضاي كميته اجرايي المپيك و هم وزارت ورزشي‌ها اعتقاد داشتند كه بايد در فضاي تعامل آميز با IOCاين مشكلات را بر طرف كنيم. به دنبال اين هستيم كه با يك تعامل مطلوب مشكلات موجود را برطرف كنيم تا تصميم‌سازي يك طرفه نباشد. همچنين به دنبال اين هستيم كه با ايجاد تعامل، تصميمات IOC هم به ورزش ايران ديكته نشود.»

در اين نشست مقرر مي‌شود كه كميته مشتركي تشكيل شود تا خواسته‌هاي كميته بين‌المللي المپيك بررسي و پاسخ لازم به IOC داده شود. شهنازي در اين رابطه توضيحات بيشتري مي‌دهد:«در اين نشست تصميم بر اين شد كه كميته‌ مشترك ميان وزارت ورزش و جوانان و كميته ملي المپيك تعيين شود تا با يك كار گروه در جهت تعامل و تفاهم با IOC حركت كنيم. مشكلات موجود مسائلي نيستند كه در يك جلسه بتوان در رابطه با آن تصميم گرفت.» 

شهنازي در پاسخ به اين پرسش كه آيا حساسيت ماجرا براي وزارت ورزش و جوانان مشخص شده هم اين طور پاسخ مي‌دهد:« خوشبختانه همه به حساسيت ماجرا واقف هستند. وزير كاملاً به شرايط موجود اشراف داشت. نقطه نظراتش را هم گفت. بسياري از آنها مي‌تواند درست باشد. اين كميسيون مشترك ديگر خط كشي بين وزارت و كميته‌ را از بين مي‌برد و همه مطالب به بحث گذاشته مي‌شود. وقتي طرفين با هم حرف بزنند موانع مشخص و در جهت برطرف كردن آن گام برداشته مي‌شود.» 

عضو هيئت اجرايي كميته ملي المپيك در پاسخ به اين پرسش كه تكليف بازگشت روساي بركنار شده فدراسيون‌هاي ورزشي و ادامه برگزاري انتخابات فدراسيون‌هاي ورزشي چه شد، هم مي‌گويد:«جزئيات برگزاري انتخابات در اين جلسه مورد بحث قرار گرفت، اما برگزاري انتخابات يا بازگرداندن روساي بركنار شده مواردي است كه بايد در كميته‌ مشترك به بحث گذاشته شود. همين امروز نمي‌توانيم بگوييم كه چه كسي برگردد يا برنگردد. IOC براي ما زماني تعيين نكرده، اما بايد طبق يك برنامه پيش برويم. گرفتن اين تصميمات نياز به مشورت، صحبت و هماهنگي دارد. بحث اصلا مخالفت وزارتخانه با بازگشتن مديران بركناري نيست. بايد شرايط را تعريف كرد. برگشتن يا برنگشتن مديران قبلي موضوع اصلي نيست. بايد ديد نقطه نظرات IOC را چطور مي‌توانيم با شرايط خودمان تطبيق دهيم.»

در حالي در جلسه ديروز خبر از تشكيل كميته مشترك بين وزارت ورزش و كميته ملي المپيك براي برطرف شدن خطر تعليق ورزش ايران داده شد كه بر خلاف خبرهاي رسمي كه از اين نشست روي خروجي سايت رسمي وزارت ورزش قرار گرفته است شنيده مي‌شود كه محمد عباسي در اين جلسه همچنان مواضع قبلي‌اش را تكرار كرده و گفته حاضر به بازگشت روساي بركنار شده و باطل كردن انتخابات‌هاي فدراسيون‌هاي برگزار شده بعد از المپيك نيست تا اين جلسه مشترك هم فعلاً نتواند دغدغه هارا برطرف كند و خطر تعليق كماكان پا برجا باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار