کد خبر: 489079
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۰
به گزارش گروه سیاسی "محدوده" ، عباس عبدی در یادداشتی که در هفته نامه آسمان منتشر شد با اشاره به بازداشت مهدی هاشمی ، تصریح کرد که در چند سال گذشته هاشمی به نوعی در بند اتهامات با رفتار فرزندان خود گرفتار بود و با بازگشت و بازداشت فرزندش وی می تواند به تحرک شایسته بپردازد.


وی در این زمینه نوشت:نکته مهم این است که چرا باید یک سند میلیارد تومانی به عنوان وثیقه ۱۰ میلیون تومانی بازداشت بماند و امکان نقل و انتقال را از آن سلب کرده و خسارات جبران ناپذیری به اصل سند وارد کرد؟آقای هاشمی مثل همان سند یک میلیاردی است که تا هفته گذشته در گرو رقم ناچیز پرونده فرزندش بود.


عبدی تصریح کرد:این اتفاق به نفع آقای هاشمی است زیرا مستقل از این دو پرونده می تواند وثیقه سیاسی خود را آزاد کند و به تحرک شایسته تری بپردازد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار