کد خبر: 488069
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۱ - ۰۰:۲۳
معاون ميت رامني با اشاره به اعتراض مسلمانان به فيلم موهن امريكايي:

ادامه اعتراضات جهان اسلام به فيلم موهن عليه پيامبر‌(ص) سبب انتقادات تند رقباي اوباما شد و پل رايان، معاون رامني عصر دوشنبه در سخنراني ميان مردم اوهايو با اشاره به ناآرامي‌هاي جاري در خاورميانه پس از پخش فيلم موهن عليه پيامبر گرامي اسلام با لحن تند انتقادي نسبت به سياست خارجي باراك اوباما گفت كه اين ناآرامي‌ها يادآور بحران گروگانگيري در ايران در سال ۱۹۷۹ است.
 

به گزارش «جوان»، وي توضيح داد: منظورم اين است كه وقتي تلويزيون‌ها را باز مي‌كنيد، تهران سال ۱۹۷۹ به خاطرتان مي‌آيد. آنها پرچم ما را در پايتخت‌هاي سراسر جهان به آتش مي‌كشند. او با اشاره به اينكه ما چهار ديپلمات خود را از دست داده‌ايم، اين سؤال را مطرح كرد كه در چنين شرايطي «سيگنالي كه دولت (ما) به سراسر جهان مي‌فرستد، چيست؟» واشنگتن پست در اين باره نوشت كه پل رايان در سال ۱۹۷۰ متولد شده و در زمان انقلاب ايران تنها ۹ سال داشته است. 

رايان ادامه داد كه ما در «تأكيد بر ارزش‌هاي خودمان مبهم رفتار مي‌كنيم. در صحبت كردن از حقوق فردي، حقوق بشر و دموكراسي به آهستگي صحبت مي‌كنيم». وي همچنين در پاسخ به صحبت‌هاي هفته گذشته باراك اوباما مبني بر اينكه گفته بود «من نمي‌توانم واشنگتن را از درون تغيير بدهم» و برخي از آن به عنوان گاف سياسي اوباما ياد كردند، گفت: «اين جمله واقعاً كشنده است، براي چه ما در دور اول رئيس‌جمهور را به كاخ سفيد فرستاديم؟ آيا براي همين نبود كه ما او را به واشنگتن فرستاديم.» 

وي مدعي شد: ما شاهد نبود آزادي در ايران، سوريه و ساير كشورها هستيم. ما مي‌گوييم قصد داريم تا امنيت ملي و ارتش خود را تقويت كنيم. اين نشانه ضعف ماست. زماني كه ضعف امريكا را به نمايش مي‌گذاريد، خلأ ايجاد مي‌كنيد و اين موضوع امريكا را از درجه اعتبار ساقط مي‌كند.» 

حمله راكتي به كنسولگري امريكا در كركوك عراق
در همين حال پليس كركوك عراق از شليك دو فروند كاتيوشا به سوي كنسولگري امريكا در اين شهر خبر داد. به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري «السومريه نيوز»يك منبع آگاه در پليس استان كركوك اعلام كرد: كنسولگري امريكا در اين استان، مورد هدف كاتيوشا قرار گرفت. اين منبع كه خواست نامش فاش نشود، افزود: نيروهاي امنيتي محل شليك اين راكت‌ها را ميداني در محله «المعلمين» در جنوب شهر كركوك تشخيص دادند و بلافاصله در محل حاضر شده‌اند و طي آن يك راكت‌انداز را يافتند. 

شعله اعتراضات خاموش نشد
اما موج اعتراضات عليه فيلم موهن در مورد پيامبر گرامي اسلام (ص) همچنان در سراسر جهان ادامه دارد و روز گذشته مردم كشورهاي مختلف از جمله نيجريه و فيليپين با برگزاري تظاهراتي مخالفت خود را با اين اقدام اعلام كردند. روزنامه عربستاني الوطن نوشت، شمار زيادي از مسلمانان نيجريه با برگزاري تظاهراتي در شهرك كاتسينا در اين كشور مخالفت خود را با توليد و انتشار فيلم امريكايي موهن به پيامبر اكرم (ص) اعلام كردند.
 
از سوي ديگر رئيس‌جمهور پاكستان در ديدار با وزير خارجه امريكا در حاشيه نشست مجمع عمومي سازمان ملل، خواهان اقدام فوري امريكا عليه فيلم ضداسلامي و توقف حمله پهپادهاي امريكايي شد. «آصف علي زرداري» رئيس‌جمهور پاكستان كه براي شركت در نشست مجمع عمومي سازمان ملل متحد وارد نيويورك شده است، در ملاقات خود با «هيلاري كلينتون» وزير امور خارجه امريكا ابراز داشت: مردم پاكستان به علت انتشار فيلم توهين آميز نسبت به پيامبر اسلام به شدت خشمگين هستند و امريكا بايد با درك احساسات مردم در‌صدد اقدام فوري براي پيگيري و مجازات كساني باشد كه در ساخت اين فيلم ضداسلامي دست داشته‌اند. طبق بيانيه منتشر شده از سوي سفارت پاكستان، وي تصريح كرد: هيچ كس حق ندارد به بهانه آزادي بيان به مقدسات ديگران توهين كند و امنيت جهان را به مخاطره اندازد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار