کد خبر: 486971
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۱

سردار بهرام حسینی با تشریح برنامه های هفته دفاع مقدس در این استان اظهار داشت: یکی از اصلی ترین برنامه هایی که در این هفته توسط سپاه استان برگزاری می شود، انجام اردو و رزمایش ۲۰ هزار نفری بسیجیان در منطقه عمومی حصارک است.
وی افزود: گردانهای جدید بسیج با عنوان گردانهای بیت المقدس در سراسر کشور تشکیل شده اند که در کنار گردانهای عاشورا، امام حسن (ع) و امام حسین (ع )فعالیت خواهند کرد.
حسینی مطلق گفت: در گردهمایی بسیجیان البرز علاوه بر سنجش میزان آمادگی آنان، به اهانت کنندگان به ساحت مقدس پیامبر اسلام (ص) اعتراض خواهد شد.
وی به اعلام دیگر برنامه های هفته دفاع مقدس پرداخت و بیان داشت: حضور سپاهیان و بسیجیان در کنار دیگر نیروهای مسلح در رژه روز ۳۱ شهریور ماه، برگزاری یادواره ها تحت عنوان یادیاران در رده ها، حوزه ها و پایگاههای بسیج سراسر استان، غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا و دیدار با خانواده های شهدا و جانبازان از جمله برنامه های در نظر گرفته شده برای هفته دفاع مقدس است.
سردار حسینی مطلق برگزاری نمایشگاه شهرآسمانی در محوطه نمایشگاهی گلستان گلشهر کرج و اجرای مانور شکست حصر سوسنگرد را از دیگر برنامه ها برشمرد.
فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز گفت: بخش اعظم این نمایشگاه که مسئولیت برگزاری آن با سپاه امام حسین (ع) شهرستان کرج است، به ارایه توانمندیهای دفاعی و نظامی می پردازد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار