
بسیجی باید نمونه باشد؛ خود بسیجی بودن کافی نیست بلکه اخلاق باید سر لوحه کار بسیجیان باشد حجتالاسلام شاهچراغی امام جمعه سمنان در برنامه "محضر خوبان" که با حضور پایوران و سربازان سپاه ناحیه مهدیشهر برگزار شد، افزود: سلاح بسیج معنویت و اخلاص است که به این اخلاص بسیجیان امام (ره) غبطه میخورند و فرمودند "ای کاش من هم بسیجی بودم"؛ امامی که تمام وجودش اخلاص بود باز هم به جایگاه بسیج غبطه میخوردند.
وی افزود: یاران پیامبر (ص) نیز بسیجی بودند و سه خصلت مهم در آنها وجود داشت که باید اکنون پررنگتر شود.
امام جمعه سمنان بیان داشت: اخلاص، نماز و عشق به ولایت سه ویژگی است که بسیجیان باید نسبت به آن اهتمام ویژه داشته باشند.
شاهچراغی تأکید کرد: بسیجیان باید جلودار باشند و عشق به ولایت داشته باشند؛ چرا که بدون عشق به ولایت نمیتوان عاشق حضرت مهدی (عج) بود.
وی با بیان اینکه مردم مهدیشهر مردم متدین و مذهبی هستند؛ یاد آور شد: نخستين نماز جمعه استان در مهدیشهر برگزار شد و مداومت آن نشان از مذهبی بودن و تدین مردم این شهرستان است.