کد خبر: 485489
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۷

در این نمایشگاه، ۱۷ قطعه عكس برگزیده آیین جزء خوانی این آستان اثر 'سجاد صادقی آرانی' و 'امیر مقامی' به نمایش عموم گذاشته شده است.
همچنین در این نمایشگاه عكس هایی از راهپیمایی های اعتراض آمیز و قیام مردم آران و بیدگل در حرم هلال بن علی(ع) در طول دوران مبارزات مردمی علیه رژیم ستم شاهی به نمایش گذاشته شده است.
استاندار اصفهان در جمع مردم آران و بیدگل در آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی(ع) به ایراد سخن پرداخت و گفت: حدود ۷۰ درصد از مصوبات سفرهای رییس محترم جمهور و هیات دولت به استان اصفهان عملی شده است.
علیرضا ذاكر اصفهانی اظهار داشت:باید برنامه ریزی ها به گونه ای باشد كه سایر مصوبات باقی مانده از جمله احداث جاده آران و بیدگل به گرمسار تا پایان دولت دهم عملی شود.
وی بر تسریع در عملیاتی شدن احداث جاده ترانزیتی آران و بیدگل به گرمسار تا پایان دولت دهم تاكید كرد.
استاندار اصفهان پیشرفت های به دست آمده در حوزه های صنعت و كشاورزی و علم و فناوری در شهرستان آران و بیدگل را دستاورد های دولت نهم و دهم عنوان كرد و افزایش تعداد دانشگاه ها و دانشجویان شهرستان، افزایش تعداد كتابخانه های عمومی و تعداد تخت های بیمارستانی، گسترش ۲۵ درصدی ضریب نفوذ تلفن همراه، گسترش ۴۰۰ درصدی راه های اصلی و روستایی و آزاد راه ها و افزایش ۶۶۰ درصدی سطح زیر كشت و تولیدات دامی و زراعی در آران و بیدگل را از جمله این پیشرفت ها نام برد.
وی با اشاره به شهرك های صنعتی تولید فرش ماشینی و اشتغال ۱۳ هزار نفر از مردم آران و بیدگل در این كارخانجات گفت: امروز بخش قابل توجهی از صادرات استان اصفهان را فرش های ماشینی این شهرستان تشكیل می دهند و وظیفه ماست كه برای ارتقاء و توسعه این كارخانه ها و سرمایه گذاری برای احداث كارخانه های جدید برنامه ریزی كنیم.
ذاکر اصفهانی ضمن اشاره به ویژگی های طبیعی شهرستان آران و بیدگل به عنوان شهری كویری، وجود دریاچه نمك و كاروانسرای تاریخی مرنجاب، وجود امامزادگان و بویژه امامزاده عظیم الشان حضرت محمد هلال بن علی(ع) را از جمله جاذبه های مذهبی این شهرستان دانست و افزود: شایسته است با ایجاد تأسیسات زیر بنایی بیشتر و احداث مهمان سرا و هتل، فرصت های جذب گردشگران و جهانگردان را فراهم كنیم.
وی با اشاره به اینكه آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی (ع) از شاخص های استان اصفهان در جذب گردشگر مذهبی است، خاطر نشان كرد: عدم وجود حداقل یك باب هتل، زایر سرا و مهمان سرا از جمله مهم ترین مشكلات شهرستان آران و بیدگل در این بخش است.
استاندار اصفهان افزود: آران و بیدگل با ۲۰ جاذبه تاریخی گردشگری، چهار جاذبه طبیعی، شش جاذبه انسان‌ساز در خصوص میراث فرهنگی با مشكل مهم نبود هتل و مهمانسرا روبه‌روست كه حل این مشكل در توسعه منطقه نقش به‌سزایی دارد.
وی پیشرفت های به دست آمده در حوزه صنعت و صادرات فرش های ماشینی و دستی، آهن آلات، زیور آلات، فولاد و همچنین پیشرفت های علمی و فنی- مهندسی و ساخت ابزارآلات دفاعی را در استان اصفهان بسیار خوب ارزیابی و ابراز امیدواری كرد: به لطف خداوند و همكاری و اتحاد مردم و مسوولان دولت در جهت توسعه و پیشرفت هر چه بیشتر استان و كشور تلاش صورت گیرد.
وی اقدامات انجام گرفته در حوزه های زیر ساختی و تاسیسات زیر بنایی در دوران دولت نهم و دهم را اقداماتی خوب و شایسته عنوان كرد و افزود: هر چند هنوز محرومیت ها در بعضی شهر ها و روستاهای استان به چشم می خورد، اما این ضعف ها و كمبود ها تلاش هر چه بیشتر و شبانه روزی هیات دولت را می طلبد تا با سرعت بیشتر برنامه ها، در این یك سال پایانی دولت به تمامی مشكلات مردم رسیدگی شود.
ذاكر اصفهانی مشكل مسكن را یكی از بزرگترین دغدغه های مردم خواند و گفت: احداث و واگذاری مسكن مهر به مردم كشور از جمله بهترین اقدامات دولت در جهت حل مسئله مسكن جوانان بود كه با اقدامات خوبی كه در این زمینه صورت گرفت تا پایان دولت دهم شاهد شرایط خوبی در بخش مسكن و شهر سازی خواهیم بود.
شایان ذکر است نمایشگاه تا ۲۵ شهریور ماه در رواق شرقی آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی (ع) پذیرای زائران و بازدید كنندگان خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار