کد خبر: 481928
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۱
اين مقاله كه به قلم نيكولاس رينولدز به رشته تحرير درآمده از جاسوسي گسترده ارنست همينگوي در زمان جنگ جهاني دوم و ارتباط وي با وزارت خارجه، اف‌بي‌آي، او‌اس‌اس (آژانس جاسوسي امريكا كه در دوران جنگ جهاني دوم فعال بوده) و همچنين NKVD اتحاد جماهير شوروي سابق اشاره دارد.
تعجب‌آور نيست، خطر و هيجان به همراه كار اطلاعاتي در واقع بسيار لذت‌بخش بوده است. البته در اين زمان همينگوي بيشتر وقت خود را در كوبا صرف مي‌كرد. 

زماني كه سربازان امريكايي داوطلبانه قايق‌ها و وقت خود را در امتداد ساحل شرقي صرف مي‌كردند، همينگوي اطلاعات بيشتري را دريافت مي‌كرد. او وانمود مي‌كرد كه در حال ماهيگيري است و منتظر بود تا زيردريايي آلماني به ساحل آن آمده تا ماهي تازه و آب بخرد و بعد از آن به دشمن با مسلسل و نارنجك‌هاي دستي حمله كنند.
سرهنگ جان توماسن كه از زمان جنگ جهاني اول مجروح درياي بود، گفته كه همينگوي ارتباط خوبي با ما داشت. 

همينگوي آشكارا از مخفي بودن و در خطر بودن به شدت لذت مي‌برد. او مخصوصاً از اينكه پوشش‌هاي خبري اطلاعاتي خود را توسعه بدهد، بسيار لذت مي‌برد. ارنست همينگوي به انجام تحقيقات اقيانوس‌شناسي براي موزه تاريخ طبيعي امريكا مشغول بود. در جنگ درياي پيلار كه از نيمه دوم سال ۱۹۴۲تا۱۹۴۳ طول كشيد، اگرچه همينگوي براي بسياري از زمان‌ها بسيار پشتكار داشت اما تنها به كشف يك زير‌دريايي آلماني موفق شد. 

بعد از سفر به اروپا به عنوان يك خبرنگار جنگي، در نهايت چند روز را براي جمع‌آوري اطلاعات با يك گروه زيردرياي در فرانسه صرف كرد. بدون شك او بسيار شجاع بود. اگرچه همينگوي عموماً ضدكمونيست بود، اما رابطه‌اش را با NKVD از اوايل سال ۱۹۳۵ برقرار و حفظ كرد. او تماس‌هاي خود را با اتحاد جماهير شوروي براي ورود به اسپانيا براي انجام تحقيقات ادامه داد. با اين حال آنگونه كه اسناد محرمانه اتحاد جماهير شوروي مي‌گويند همينگوي نااميد از دريافت و كسب اطلاعات مفيد برگردانده شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار