کد خبر: 481755
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۷
فريدون حسن: «اگر همان قدر كه به رشته‌هاي انفرادي توجه مي‌شود به رشته‌هاي گروهي هم توجه شود، آنها هم شانس حضور در المپيك را دارند» اين اظهارنظر رئيس فدراسيون فوتبال يعني علي كفاشيان است، وقتي براي استقبال از احسان حدادي راهي فرودگاه شده بود. 

كفاشيان البته براي اين اظهارنظر جالب توجه از بسكتبال و واليبال هم مايه مي‌گذارد، براي اينكه غيبت ۴۰ ساله فوتبال در المپيك را توجيه كند. از حرف‌هاي رئيس فدراسيون فوتبال چنين استنباط مي‌شود كه فوتبال و ساير ورزش‌هاي گروهي مورد توجه مسئولان ورزش كشور نيستند و اين قهرمانان و مدال‌آوران المپيكي هستند كه كرور كرور پول بيت‌المال و هزينه‌هاي وزارت ورزش و كميته ملي المپيك را به جيب مي‌زنند. 

كفاشيان در حالي از توجه ويژه به رشته‌هاي انفرادي و غربت رشته‌هاي گروهي صحبت مي‌كند كه فوتباليست‌هاي اين مرز و بوم ميليارد‌ميليارد پول مي‌گيرند و هيچ افتخاري هم براي ورزش ايران به جا نمي‌گذارند. كفاشيان مي‌گويد: اگر به ما هم مثل اينها توجه مي‌شد چه مي‌كرديم، در حالي كه اين روزها همه مي‌دانند كه با يك حقوق برخي از سرمربيان تيم‌هاي ليگ برتري مي‌شود تمام مدال‌‌آوران المپيك را براي المپيك چهار سال بعد در برزيل مهيا و آماده كرد. صحبت‌هاي كفاشيان در حالي مطرح مي‌شود كه اين روزها برخي از فوتبالي‌ها هم براي اينكه از قافله عقب نمانند، شروع كرده‌اند به فرافكني، خيلي‌ها از جمله برخي مديران عامل خود را به دامان كشتي انداخته‌اند و با تعريف و تمجيد از قهرمانان كشتي و مربيان آنها سعي در فرار رو به جلو دارند و چنان در روزنامه‌هاي‌شان خود را در كنار قهرمانان ورزش مطرح مي‌كنند كه در بهت و حيرت مي‌ماني! برخي هم كه البته از سواد و دانش بالايي برخوردار نيستند هنوز بر سر مواضع قبلي خود هستند كه بله كدام رشته ورزشي را مي‌توانيد پيدا كنيد كه ظرف دو ساعت اوقات فراغت عده‌اي كثير را پر كند، البته اين آقا يادش رفته كه همزمان با پر شدن اين دو ساعت اعصاب و روان تماشاگران نابود و جيب اين آقا، بازيكنانش و دلال‌ها پر مي‌شود. 

بگذريم، رئيس فدراسيون فوتبال از توجه به رشته‌هاي انفرادي صحبت كرده، در حالي كه به جرئت مي‌توان گفت اين اولين باري بود كه پس از جدايي از فدراسيون دووميداني به يكي از قهرمانان رشته‌هاي غيرفوتبالي سر مي‌زد و البته اين حضور هم براي خالي نبودن عريضه و روز مباداست. 

رشته‌هاي انفرادي ورزش ايران با همت و غيرت و تعصب ورزشكاران و زحمت و تلاش‌هاي شبانه‌روزي مربيان در كمترين توجه و نظر مسئولان ورزش كشور به موفقيت ارزشمند المپيك دست پيداكردند. به آقاي كفاشيان و مربيان ليگ برتري كه قرار است از اين به بعد با فوتبال خسته‌كننده دوباره تيتر يك روزنامه‌ها و خبرگزاري‌ها شوند، توصيه مي‌كنيم از اين پس سالي يك بار سري به خانه كشتي، سالن تمرين وزنه‌برداري، مسابقات دووميداني، تمرينات تيراندازي، خانه تكواندو و حتي درياچه آزادي بزنند تا ببينند كه توجهي كه امروز از آن دم مي‌زنند، چگونه خرج رشته‌هاي انفرادي مي‌شود. 

فوتبال سال‌هاست بودجه ورزش كشور را زالووار مي‌مكد و امروز آنقدر از دريافت اين پول‌ها به خود باد كرده كه چيزي به انفجارش باقي نمانده، فقط اميدواريم اين انفجار به عاقبت‌به‌خيري فوتبال ختم شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار