کد خبر: 480892
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۶:۱۱
صبح كه از در خانه خارج مي‌شوي با سلام و احوالپرسي گرم همسايه روبه‌رو مي‌شوي. درست برعكس هميشه كه خيلي معمولي و ساده فقط سري براي هم تكان مي‌داديد، مي‌گويد: « آقا سلام، صبح بخير، آقا ديشب ديدي بچه‌ها چيكار كردند، آقا دمشون گرم گل كاشتن بايد طلاشون گرفت.» 

اين صحنه‌ها اين روزها مرتب تكرار مي‌شوند. پس از درخشش ورزشكاران ايران در المپيك و كسب مدال‌هاي رنگارنگ، مي‌توان شور و نشاط عمومي را در چهره تك‌تك مردم ديد؛ حتي آنها كه تا پيش از اين كاري به نتايج ورزش و مسابقات گوناگون نداشتند اين روزها بسيار ريز و دقيق نتايج كاروان ايران در المپيك لندن را پيگيري مي‌كنند. روز بعد از كسب طلاي حميد سوريان در كشتي فرنگي، دوستي مي‌گفت: « صبح در اداره همه خوشحال بودند و يكي از بچه‌هاي شهر ري مي‌گفت كه اگرماه رمضان نبود شيريني مي‌گرفتم و پخش مي‌كردم.» 

از اينها كه بگذريم در رسانه ملي هم اوضاع همين گونه است و پيوند اين مسابقات با شب‌هاي ماه مبارك رمضان دست به دست هم داده است تا مردم در اين شب‌هاي گرانقدر براي موفقيت جوانان ايراني دست به دعا شوند و از خدا و مولاي خود بخواهند تا ياري رسان اين جوانان باشد. 

شور و نشاطي كه در پي به دست آمدن طلاها و نقره‌هاي روزهاي اخير ورزشكاران و جوانان ايراني حاضر در المپيك در كشور به وجود آمده است، به اندازه‌اي است كه هر كس زاده اين آب و خاك است به ايراني بودن خود مي‌بالد. دم و بازدم‌ها پر از غرور ملي است. 

مقوله نشاط اجتماعي از مسائلي است كه همواره مورد تأكيد ويژه مقام معظم رهبري بوده و هست. نشاط اجتماعي يكي از موضوعات استراتژيكي است كه دولت‏‏هاي جهان، طي سال اعتبارات كلاني را براي افزايش اين موضوع حياتي بين شهروندان خود به اشكال گوناگون اختصاص مي‏دهند چراكه پژوهش‏هاي جامعه‌شناسي و روانشناسي اثبات كرده است، ميزان بازدهي و توسعه هر كشور در بخش‏هاي مختلف اعم از اقتصادي، فرهنگي، ورزشي و علمي، با شور و نشاط عمومي رابطه‌اي مستقيم و در مقابل با بسياري از مصائب اجتماعي ارتباطي معكوس دارد. 

بدون شك اين موفقيت‌ها در ايجاد فضايي مملو از شور و نشاط اجتماعي و غرور و افتخار مردم بزرگ ايران اسلامي نقش مهمي ايفا مي‌كند و باعث جذب بيش از پيش جوانان به سمت ورزش مي‌شود.
بي ترديد با توجه بيشتر، برنامه‌ريزي بهتر و مديريت كارآمد در عرصه‌هاي مربوط به جوانان و ورزش مي‌توان همواره نشاط اجتماعي را در جامعه حفظ كرد و ارتقا بخشيد. 

به هر رو، يكي از راه‌هاي افزايش غرور ملي و انسجام و وحدت همين موفقيت‌هاي جوانان در عرصه‌هاي ورزشي و علمي است و اين پيروزي‌ها را بايد موتور محركه سلامت جسمي و رواني جامعه دانست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار