
علی مریخی اظهار داشت: در بحث سبقت غیر مجاز نیز با ۵۹ درصد کاهش و در گذر عابران پیاده از معابر غير مجاز و تخطی در این زمینه با ۸۹ درصد کاهش تخلفات درونشهری روبرو بودیم که این خود در کم شدن جرایم ناشی از رانندگی تاثیر بسزایی داشته است.
وی با بیان اینکه در استفاده از کمربند ایمنی و تلفن همراه نیز در سالهای اخیر با یک فرایند مناسب در رعایت مقررات روبرو بودیم، افزود: همچنان در داخل شهر به وفور شاهد هستیم راننده با تلفن همراه صحبت کرده و سرنشینان نیز کمربندشان را نمیبندند که این خود مشمول جریمه و اعمال برخی از مقررات است.
مريخي افزود: انتظار داریم با کاهش چنین جرایمی روند حرکتی روبه جلو و اصلاحی در رعایت مقررات و قوانین داشته باشیم.
رئیس پلیس راهور استان اردبیل یکی از جرایم آشکار رانندگان در درون شهر را توقف دوبله توصیف کرد و گفت: با توجه به بافت قدیمی شهر و کم عرض بودن خیابانها این امر مشکلات بسیاری را به وجود آورده است که انتظار میرود رانندگان از توقف دوبله به ویژه در خیابانهای دو طرفه اجتناب کنند و زمینه حجیم شدن بار ترافیکی را به وجود نیاورند.
این مسئول بیان داشت: سعی میشود با انتقال بار ترافیکی داخل شهر به خیابان ساحلی اردبیل یک فضای خوبی را در تردد راحت مردم به وجود آوریم که در این زمینه به نظر میرسد یک طرفه شدن خیابان ساحلی به صورت رفت و برگشت مجزا، بخش عظیمی از بار ترافیکی را در آینده کاهش دهد.
مریخی افزود: پلیس همان گونه که در اعمال مقررات و جریمه کردن رانندگان متخلف مصمم است، در بحث تشویق و جایزه دادن به رانندگان نمونه و موفق نیز پیشگام است به طوری که با ارزیابیهای سالانه در حوزه درون شهری از رانندگان با کمترین تخلف و بیشترین حریمدار قوانین و مقررات تقدیر میکنیم.