کد خبر: 476881
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۱ - ۱۷:۳۹

اعضای شورای شهر اردبیل با اشاره بر اینکه بسیاری از طرح‌ها اسناد و برنامه‌ریزی‌ها به دلیل بی توجهی مدیران و مسئولان در کتابخانه‌ها و بایگانی‌ها خاک می‌خورد بر لزوم اجرای سند توسعه پنج ساله شهرداری اردبیل تاکید کردند.
در این جلسه نایب رئیس شورای شهر اردبیل با بیان اینکه نباید سند توسعه شهرداری اردبیل چون برخی اسناد به بایگانی‌ها سپرده شود،گفت: ترس ما این است که اگر سند توسعه پنج ساله شهرداری در شورای سوم استارت نخورد دچار چنین آسیب جدی شود.
جواد زنجانی ادامه داد: اعضای شورای سوم مصمم هستند در سال پایان فعالیت خود حداقل به مدت یک سال این سند را اجرایی کرده و تعاریف و مبانی آن را در بودجه سال ۹۲ تعریف و لحاظ کنند تا مبادا شورای چهارم نسبت به اجرای آن اعتنایی نداشته یا بی‌توجهی کند.
وی افزود: اگر برنامه‌های ما با نیازهای واقعی و حقیقت جامعه مطابقت داشته باشد شرایط اجرایی شدن آن فراهم می‌شود و ما از دید بلند مشاور و مجری این طرح در استفاده از نظریات کارشناسان و متخصصان مختلف در تهیه این اسناد قدردانی می‌کنیم و معتقدیم باید از نظرات نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، نمایندگان مجلس، شهرداران سابق و در راس آنها از نظرات اعضای شورا که بیشتر درگیر مسایل شهری هستند استفاده شود تا این سند واقعی و درست طراحی و تدوین شود.
جواد قرآن‌نویس دیگر عضو شورای شهر اردبیل نیز در این جلسه با بیان اینکه نباید از ظرفیت دانشگاه‌ها و معاونت پژوهشی غفلت کرد، افزود: در دانشگاه‌های استان اردبیل اساتید مجربی در حوزه مسایل شهری وجود دارند که در کنار بهره‌گیری از تجربیات شهرداران سابق باید از توانمندی بخش‌های دیگر نیز بهره‌ برد.
توسعه اردبیل را واقع‌ بینانه طراحی می‌کنیم
در این جلسه مشاور و مجری سند توسعه پنج ساله شهرداری اردبیل با بیان اینکه ما برنامه‌های خود را از آذر ماه سال گذشته با استقرار در شهرداری اردبیل به همت مهندسان و کارشناسان زبده آغاز کردیم و در ابتدای راه با نظرسنجی از شهروندان که جامعه آماری ما به ۸۰۰ نفر می‌رسید در دو هدف‌گذاری کلی نظرسنجی‌ها را انجام دادیم، افزود: در این نظرسنجی از شهروندان در خصوص ارزیابی آنها از عملکرد شهرداری و نیازهای آینده شهر سوال شد که با انجام این نظرسنجی نتایج تحلیل آن احصا شده و در اختیار شهرداری اردبیل قرار گرفت.
علیرضا ورد گفت: در فاز دوم تحلیل مالی شهرداری و سازمان‌های وابسته را با گردش مالی سالانه در نظر گرفتیم که در کنار آن نظرسنجی از خبرگان شهر را نیز در اولویت قرار داده و مصاحبه و دریافت نظرات آنها را در دستور کار قرار دادیم تا نکات کلیدی را از این موضوع به دست آوریم.
ورد با اشاره به اینکه در راس خبرگان حوزه شهری اعضای شورای شهر، شهرداران مناطق مختلف، کارشناسان فنی، شهرداران سابق، اساتید دانشگاه و مجموعه نظام مهندسی و همچنین معاون عمرانی استاندار مدنظر بوده که به تدریج تهیه پرسشنامه و پاسخ به سئوالات را از طرف آنها شاهد خواهیم بود،افزود: این پروژه در شش فاز تعریف شده که به نظر می‌رسد اوایل مهرماه جمع‌بندی نهایی و تهیه گزارش جامع را از برنامه پنج ساله شاهد باشیم تا در بودجه‌نویسی سال ۹۲ از این اسناد استفاده شود.
مجری و مشاور سند پنج ساله شهر اردبیل ابراز داشت: علاوه بر در نظر گرفتن چنین اصولی به مسایل وضعیت نیروی انسانی در شهرداری، آموزش این نیروها، بحث رفاهی و انگیزشی نیروها و همچنین بهره‌گیری شهرداری از نیروی انسانی مجرب و فارغ‌اتحصیل دانشگاهی ورود پیدا کردیم و در تلاش هستیم با جمع‌بندی نظرات مختلف یک برنامه‌ عملیاتی خوب و جامع را تهیه کرده در اختیار شورا و شهرداری اردبیل قرار دهیم.
شورای سوم بیشتر از عمر خود خدمت کرده است
سخنگوی شورای شهر اردبیل نیز در این جلسه با بیان اینکه شورای سوم اردبیل بیشتر از عمر شش ساله خود خدمت کرده است از شهرداری اردبیل در تکمیل پل ارجستان و بهسازی پل زیرگذر حسن‌آباد قدردانی کرد و افزود: تکمیل این پروژه‌ها که سال‌های سال از انتظارات مردم بود کار آسان و راحتی نبود و شهرداری اردبیل در یک حرکت انقلابی این پروژه‌ها را در سه ماه اول سال تکمیل و در اختیار مردم قرار داد.
سالار شاکر با بیان اینکه در پنج سال گذشته شورای شهر به عنوان یک نهاد مردمی بیشتر با محوریت خواست و مطالبه مردم کارهای اساسی و ماندگاری انجام داده است، افزود: اجرای چندین پل روگذر، احداث پارک‌های متعدد در مناطق شهری اصلاح، مرمت و زیرسازی بسیاری از معابر و خیابان‌ها و...از جمله این خدمات است.
وی با قدردانی از تحمل و صبر اهالی منطقه پل ارجستان بیان داشت: این پل که به نام پل شهید احمد قهرمانی زینت یافت با تلاش۲ شهرداری به سرانجام رسید.
سخنگوی شورای شهر اردبیل از همت و تلاش شهرداری اردبیل در آسفالت کوچه‌ها و معابر قدردانی کرد و افزود: شهرداری با صرف هزینه روزانه ۲۰۰ میلیون تومان در بهره‌برداری از کارخانه آسفالت به رغم سنگینی هزینه‌ها رفاه و آسایش مردم را بر هر چیزی ترجیح داده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار