کد خبر: 476246
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۶
استاندار اردبیل:

به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، سید حسین صابری در بازدید از مصلی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای شهرستان خلخال اظهار داشت: رعایت زمان‌بندی در اجرای پروژه‌های عمرانی استان و شهرستان‌ها مهمترین اولویت ماست و تاخیر در اجرای هیچ یک از پروژه‌ها برای ما پذیرفتنی نیست.
وی با انتقاد از پیمانکار و مجری پروژه به دلیل طولانی شدن مدت احداث مصلی خواستار تسریع در ادامه ساخت آن شد و از دستگاه های ذیربط خواست با نظارت و برنامه‌ریزی بر پروژه مصلی به تکمیل زیر ساخت آب و فاضلاب اقدام کنند.
این مسئول تصریح کرد: برای جلوگیری از ادامه این روند از این پس مهندسان ناظر مسكن و شهرسازی استان اردبیل هیچ گونه حق نظارت و یا دخالت در امر اجرای مصلای نماز شهر خلخال و یا سایر مصلاهای نماز در مناطق مختلف استان را نداشته و این پروژه‌ها با نظارت مستقیم استانداری اردبیل اجرا خواهند شد.
استاندار اردبیل در ادامه از اختصاص ۲ میلیارد ریال اعتبار جدید به ادامه عملیات اجرایی پروژه مصلی نماز خلخال خبر داد.
صابری اظهار داشت: با توجه به بد قولی‌های پیمانكار مجری این پروژه این اعتبار به صورت مشروط در اختیار پیمانكار قرار خواهد گرفت.
صابری تصریح کرد: بر اساس توافق به عمل آمده با پیمانكار كه دو ماه پیش در محل پروژه و با حضور فرماندار خلخال صورت گرفته بود طبقه زیرزمین این مصلی برای برگزاری نماز جمعه باید در ماه مبارك رمضان آماده می‌شد ولی علیرغم سه بار بازدید مكرر پس از آن و نیز تاكید بر انجام تعهدات داده شده از سوی پیمانكار هیچ تلاشی برای انجام تعهدات و اتمام طبقه زیرزمین از سوی مجری مصلا صورت نگرفته است. به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، پروژه مصلی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای شهرستان خلخال در زمینی به مساحت ۶۲۲۶ متر مربع از مرداد ماه سال ۱۳۸۹ با اعتبار اولیه ۳۵۰ میلیون تومان از طرف شورای سیاست گذاری ائمه جمعه و فرمانداری خلخال آغاز شده است.
پیمانکار و مجری این طرح در بازدید‌های قبلی مسئولان استانی و شهرستانی قول داده بودند که تا ماه مبارک رمضان طبقه زیرزمین برای نماز‌گزاران آماده شود ولی هنوز این قول عملی نشده است.
انتهای پیام/
ــــــــــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار