کد خبر: 476158
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۱ - ۱۸:۱۴
خبرآنلاین: خلعتبری در شرایطی با سپاهان قرارداد امضا کرد که حالا گرانترین بازیکن این تیم محسوب می‌شود. او بابت یک فصل حضور در سپاهان مبلغ یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان دریافت خواهد کرد و این بیشترین پولی است که یک بازیکن در سپاهان می‌گیرد. نکته جالب این است که خلعتبری ۷۰۰ میلیون تومان قبل از امضا قرارداد از باشگاه سپاهان گرفت و این یکی از شروط قراردادش بود.


خلعتبری در حالی با سپاهان قرارداد بست که استقلالی ها و پرسپولیسی ها گفته بودند او بالای یک و نیم میلیارد تومان پول می خواهد. حتی رویانیان در مصاحبه ای گفته بود جذب خلعتبری ۲ میلیارد تومان هزینه دارد.


خلعتبری دوست دارد شماره ۹ سپاهان را برتن کند ولی این شماره سال گذشته در اختیار مهدی جعفرپور بود. حالا باید دید خلعتبری که در تیم ملی شماره ۹ را برتن می‌کند آیا در سپاهان هم همین شماره را برتن خواهد کرد یا خیر.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار