کد خبر: 476130
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۰

اکبر حلیمی با اشاره به اینکه برنامه‌های ویژه ایام تابستان در این سازمان از پنج تیر شروع شده است، اظهار كرد: در حال حاضر ۵۴۵ پایگاه تابستانه برای توانمندسازی دانش‌آموزان در حال فعالیت هستند. وی افزود: برنامه‌هاي این پایگاه‌ها در قالب‌های مختلف مانند طرح هجرت، پایگاه‌های فرهنگی، پایگاه‌های علمی و آموزشی، کانون‌های فرهنگی و ورزشی و... اجرا می‌شوند و توانایی ارائه خدمات به ۵۰ هزار دانش‌آموز در سراسر استان وجود دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با بیان اینکه اکثر کلاس‌های تابستانه به خصوص کلاس‌های علمی به صورت خود گردان برگزار می‌شوند، اضافه کرد: این کلاس‌ها به دلیل جبران افت تحصیلی دانش‌آموزان یا برای تقویت پایه‌های آموزشی دانش‌آموزان در سال‌های بعد تحصیلی برگزار می‌شوند.
وی تصریح کرد: پایگاه‌ها آموزش‌های عمومی ارائه می‌دهند و افراد برای آموزش‌های تخصصی‌تر باید به کانون‌ها مراجعه کنند.
وی طرح هجرت را یکی از طرح‌های بسیار مناسب برای ایام تابستان دانست و گفت: با این طرح که با کمک بسیج دانش‌آموزی اجرا می‌شود بسیاری از مدارس به کمک خود دانش‌آموزان تا قبل از مهرماه آماده و مهیای آموزش می‌شوند.
حلیمی در پایان مدارس قرآنی را یکی از پایگاه‌های مهم آموزشی برشمرد و خاطرنشان كرد: از آنجا که تربیت دینی و اسلامی یکی از اولویت‌های آموزش و پرورش است، راه‌اندازی این مراکز در رسیدن به این هدف بسیار موثر خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار