کد خبر: 475646
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۹
'قربان عباسی' درآیین جشن بزرگ ثبت جهانی برج قابوس شهر گنبدكاووس، گفت: گلستان آثار تاریخی زیادی برای ثبت شدن در یونسكو دارد كه بطور مثال شهر تاریخی جرجان و دیوار دفاعی گرگان دو اثر مهم تاریخی دیگر استان هستند كه قابلیت ثبت در یونسكو را دارند.
عباسی ضمن قدردانی از تلاش های انجام شده درثبت جهانی برج قابوس شهر گنبدكاووس، اضافه كرد: ثبت جهانی این برج یك افتخار ملی و استانی است كه دراین ایام خجسته نصیب مردم با فرهنگ ایران، گلستان و گنبدكاووس شد.
وی تصریح كرد: میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری كشور و گلستان آمادگی و توان لازم برای پیگیری و ثبت سایر آثار تاریخی این استان را دارد.
معاون امور عمرانی استاندار گلستان نیز در این آیین با تبریك عید نیمه شعبان و ثبت جهانی برج قابوس، از تلاش ها و مشاركت همه مسوولان دولتی و غیر دولتی در ثبت جهانی این اثر قدردانی كرد.
'عبدالرضا دادبود' همچنین با اشاره به راه اندازی فرودگاه كلاله بعنوان یك زیرساخت مهم در توسعه حمل و نقل بویژه جابجایی گردشگران، گفت: ثبت جهانی برج قابوس نیز بعنوان یك زیرساخت مهم دیگر این منطقه، تاثیرات زیادی درحوزه های مختلف اقتصادی، گردشگری و فرهنگی بدنبال خواهد داشت.
وی افزود: برای بهره مندی از مزایای ثبت جهانی برج قابوس لازم است مراكز اقامتی در این شهرستان گنبدكاووس احداث شود.
دادبود، رایگان بودن عوارض صدور پروانه ساختمانی و نیز دادن تسهیلات به سرمایه گذاران دراین بخش را از سیاست های حمایتی شهرداری و استانداری برشمرد و اضافه كرد: هم اكنون یك هتل سه ستاره در گنبدكاووس درحال ساخت می باشد ضمن اینكه موافقت اولیه برای ساخت یك هتل دیگر نیز دراین شهر صادر شده است.
در آیین جشن ثبت جهانی برج قابوس كه در محوطه این برج برگزار شد، استاندار گلستان، معاونین استاندار، برخی مدیران كل گلستان، فرمانداران شهرستانهای شرق گلستان، ائمه جمعه، فرماندار، شهردار، اعضای شورای شهر و مسوولان گنبدكاووس و نیز جمع كثیری از مردم این شهرستان حضور داشتند.
برج قابوس بن وشمگیر بلندترین برج آجری دنیا در گنبدكاووس به همراه مسجد جامع اصفهان در سی و ششمین نشست كمیته میراث جهانی سازمان یونسكو كه روز شنبه هفته جاری در شهر سن پترزبورگ روسیه برگزار شد، با اكثریت آرا به ثبت رسید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار