کد خبر: 474825
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۷
مدیر توسعه دامداری صنعتی در اردبیل:
 اسلام محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار جوان با بیان اینکه بیشتر واحدهای تولیدی ما به صورت سنتی اداره می‌شود، افزود: راه درازی در خصوص بالا بردن ظرفیت تولید شیر و گوشت در سطح استان اردبیل داریم که باید این مزیت‌ها را در استان اردبیل تقویت کنیم.
مدیر توسعه دامداری صنعتی در اردبیل ادامه داد: استان اردبیل در زمینه تولید لبنیات به ویژه شیر خام از نظر رتبه‌بندی در جایگاه مناسبی قرار گرفته و از نظر سرانه تولید شیر خام در سطح کشور مقام اول را داریم.
محمدی با بیان اینکه در استان اردبیل در مقایسه با تولید شیر و جمعیت استان تراز مناسبی وجود دارد، افزود: سرانه تولید شیر خام برای هر نفر در یک سال ۳۱۰ کیلوگرم است و به عبارتی ما در سال ۴۳۰ هزار تن تولید شیر خام داریم.
وی بیان داشت: از سوی دیگر اردبیل در خصوص تولید دستگاه‌های لبنی جزو استان‌های شاخص در سطح کشور است و دستگاه‌های مهم شیر‌دوشی که حتی به سایر کشورها از جمله امریکای جنوبی صادر می‌شود در این استان تولید می‌شود.
مدیر خوشه توسعه دامداری صنعتی در استان اردبیل ادامه داد: تمام این مزیت‌ها سبب شده اردبیل یکی از استان‌های مهم در تولید لبنیات در کشور قلمداد شود و خوشه‌های صنعتی که به یک تعداد از واحدهای صنعتی مشخص اطلاق می‌شود در زمینه تولید شیر نیز ایجاد شده است.
این مسئول در پایان سخنان خود با بیان اینکه خوشه‌های صنعتی در استان اردبیل از نظر حمایت‌های نرم افزاری در خصوص واحدهای لبنی پشتیبانی می‌شوند، افزود: در استان اردبیل تعداد واحد تولیدی فراورده‌های لبنی نسبت به سایر استان‌ها بسیار بالاست و تولید پنیر گوسفندی نیز به صورت سنتی در استان اردبیل زیاد به چشم می‌خورد.
انتهای پیام/
ـــــــــــــــــــــ-

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار