کد خبر: 474771
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۱ - ۰۰:۱۹
نيمكت پرسپوليس چشم به راه مرد پرتغالي
در آخرين وعده‌اي كه داده شده بود، قرار بود سرمربي اين تيم در تمرين بعد از ظهر يكشنبه سرخپوشان معرفي و رونمايي شود. اين وعده را اين بار نه رويانيان، كه علي پروين داده بود. اما وعده پروين هم محقق نشد و در تمرين ديروز هم خبري از سرمربي نبود و تنها عاشوري و دستيارانش، مرتضي كرماني مقدم و نادر باقري بودند كه كنار بازيكنان تمرين را زير نظر گرفته بودند. 

جلسه كميته فني هم كه به ناگاه نفرات آن از علي پروين و خوردبين و زادمهر به علي پروين، رضا وطن خواه، ابراهيم آشتياني، محمود خوردبين، كاظم سيدعلي خاني، ضياء عربشاهي، محمد صادقي، حميد درخشان، مجتبي محرمي، سعيد ترابي، افشين پيرواني و بهروز رهبري فرد برگزار شد، نتوانست طبق وعده داده شده سرمربي تيم را در تايمي كه مشخص شده بود معرفي كنند و بعد از جلسه هم حرف‌هايي كه شنيده شد، همان حرف‌هاي تكراري گذشته بود. 

بررسي‌ها و تلاش‌هاي مسئولان باشگاه پرسپوليس براي انتخاب سرمربي اين تيم ديگر تكراري شده و جذابيت‌هاي خود را هم از دست داده و آنچه كه باقي مانده، تنها نگراني است و بس؛ نگراني‌اي كه البته از چهره مسئولان بالا رتبه باشگاه ديده نمي‌شود، چراكه رويانيان همچنان با لبخند در حال گرفتن عكس يادگاري با بازيكنان تازه خريد باشگاه است. 

اعضاي كميته فني باشگاه پرسپوليس پس از بررسي‌هاي انجام شده به اين نتيجه رسيدند كه از بين گابريل كالدرون يا خوزه مانوئل يكي را انتخاب كنند. پس از اين جلسه علي پروين اعلام كرد كالدرون تخفيف ويژه‌اي داده و به احتمال ۹۹ درصد سرمربي پرسپوليس است.
 
با اين حال و پس از اين موضوع مسئولان پرسپوليس در تماس تلفني با مانوئل خوزه از اين مربي پرتغالي نيز درخواست تخفيف كردند تا در صورتي كه خوزه مانوئل نيز با تخفيف باشگاه موافقت كرد، مسائل بار ديگر از سرگرفته شود. هرچند با توجه به تخفيف بالايي كه پرسپوليس از خوزه مانوئل خواسته، خيلي نمي‌توان به همكاري او با پرسپوليس اميدوار بود. مگر اينكه سرخپوشان خود را با خواسته‌هاي مالي اين مربي هماهنگ كنند. 

آنچه كه از حرف‌هاي مسئولان باشگاه و حتي اعضايي كه در جلسه كميته فني حضور داشتند برمي‌آيد اين است كه دليل اصلي انتخاب كالدرون، تخفيف بالايي است كه او در رقم دريافتي قراردادش به مسئولان باشگاه داده است و مطرح و البته تأكيد مي‌شود كه باشگاه به رقم اين تخفيف و توافق خوبي كه از كالدرون گرفته، اين مسئله (تخفيف )را با خوزه مانوئل هم مطرح كرده و از اين مربي هم چنين تخفيفي خواسته، تخفيفي كه گفته مي‌شود ۴۰ درصد است. 

اين يعني اگر خوزه مانوئل مربي انتخابي باشگاه باشد، ديگر رويانيان و سرخپوشان بابت پرداخت هزينه‌اي بالا به مربي‌اي كه در ديرترين زمان ممكن انتخاب شده است، زير سؤال نمي‌روند و مدعي مي‌شوند اگر پروسه انتخاب سرمربي به طول انجاميد، اما باشگاه گزينه‌اي مناسب و البته با رقمي مناسب‌تر را برگزيده است. 

برگه قراردادي كه قرار است براي امضا مقابل خوزه يا احتمالا مربي ديگري گذاشته شود، بعد از جلسه‌اي كه رويانيان با مدير برنامه‌هاي اين مربي پرتغالي برگزار مي‌كند، براي او ارسال مي‌شود و طبق توافقات، اين مربي، يك دستيار پرتغالي هم با خود مي‌آورد تا پروسه انتخاب سرمربي پرسپوليس بعد از گذشته هفته ها، به نتيجه برسد و اين پرونده بسته شود. 

اما از سويي ديگر، پچ پچ هايي هم در باشگاه شنيده مي‌شود. پچ پچ هايي كه تا معرفي صددر صد و رسمي خوزه مانوئل، همچنان شانسي براي كالدرون، گزينه‌اي كه در جلسه كميته فني روي او توافق شده بود، وجود دارد. 

در حالي از خبر توافق نهايي با خوزه مانوئل از سوي مسئولان باشگاه شنيده مي‌شود كه درخشان، يكي از اعضاي حاضر در جلسه فني باشگاه، بعد از اين جلسه در خصوص مانوئل گفته بود: « كارنامه مانوئل خيلي قوي‌تر از كارنامه متسو است و مربي پرتغالي افتخارات بيشتري دارد. مشكل بزرگ اما اين است كه مانوئل مبلغي حدود ۵ ميليارد مي‌خواهد و اين پول بسيار سنگين است كه باشگاه پرسپوليس نمي‌تواند آن را پرداخت كند. »و حال بايد ديد مانوئل چقدر به باشگاه پرسپوليس تخفيف داده كه رويانيان با عقد قرارداد با او موافقت كرده است. 

حتي اگر آنگونه كه باشگاه خواسته بوده، او ۴۰درصد هم تخفيف داده باشد، باز هم مبلغ قرارداد او چيزي حدود ۳ ميليارد است كه البته باز هم اين مبلغ، رقم كمي نيست كه البته در مقايسه با ارقامي كه امسال به بازيكنان داده شده است، شايد خيلي هم زياد نيست. البته اين مبلغ بدون در نظر گرفتن پاداش هاست و براي مدت يك سال كه البته هنوز مشخص نيست ماليات اين رقم را باشگاه مي‌پردازد يا مربي پرتغالي. 

مربي كه البته رابطه خوبي با كرش ندارد و در صورت حضورش روي نيمكت پرسپوليس، يكي از اولين حاشيه‌هايش در ايران مي‌تواند درگيري با كرش باشد و مخالفت با خواسته‌هاي او كه همانا استفاده از بازيكنان است، خصوصاً كه امسال درصد زيادي از بازيكنان پرسپوليس ملي پوش هستند و اين مسئله مي‌تواند تعامل باشگاه پرسپوليس با تيم ملي را با مشكل مواجه كند. 

اما آيا اين بار اخباري كه از گوشه و كنار باشگاه به گوش مي‌رسد، اخبار قطعي است و طي ۲۴ ساعت آينده رويانيان با سرمربي جديد تيمش براي پاسخگويي به سؤالات خبرنگاران، رو در روي آنها مي‌نشيند و پرسپوليس مي‌تواند اردوي ۱۰روزه خود را با حضور سرمربي برگزار كند يا باز هم در آخر كار، مشكلي جديد اين توافقات را همچون دفعات قبل(توافق با متسو كه حتي به بازديد اين مربي از امكانات باشگاه پرسپوليس هم انجاميد.) بر هم مي‌زند تا پرونده انتخاب سرمربي جديد پرسپوليس همچنان مفتوح باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار