فارس: سخنگوی پلیس آمریکا اعلام کرد: طوفانهای شدید امروز سبب شد که برق بیش از ۲ میلیون نفر در سراسر شرق آمریکا قطع شود و این حادثه ۲ کشته در ویرجینیا داشته است.
به گزارش آسوشیتدپرس، قطعی برق گسترده از ایالت ایندیانا تا ایالت نیوجرسی با قطع حجم وسیعی از خدمات گزارش شده است. روز جمعه نیز دمای هوای پایتخت این کشور به ۱۰۴ درجه فارنهایت رسید که از رکورد ۱۰۱ درجه فارنهایت در سال ۱۹۳۴ جلو زد.
این طوفان برخی اوقات تا ۷۰ متر در ساعت سرعت داشت که سبب افتادن درختان و خسارات زیاد از جمله مرگ ۲ نفر شد. وی افزود: ماموران پلیس و آتشنشانان در تلاش برای پاک کردن خیابانها هستند.
«آمتراک» شرکت ملی راهآهن آمریکا خدمات خود از واشنگتن تا فیلادلفیا را به علت این طوفانها حداقل تا پیش از ظهر متوقف کرده است.
به گفته مقامات آمریکایی، قطارهای متروی واشنگتن و حومه به علت این طوفانها و خسارات ناشی از آن به نقطه پایانی خود بازگشتند.
دن استسل سخنگوی مترو گفت: این حادثه اثرات گستردهای بر منطقه داشته است. حدود ۱۷ ایستگاه قطار با استفاده از برق پشتیبانی فعالیت میکنند.