
علیاصغر منصورخاکی اظهار داشت: در استان البرز چندین واحد تولیدی در عرصه شیر و لبنیات فعال هستند که تامین بخش مهمی از نیاز به این محصولات را عهده دار مي باشند
وی تصریح کرد: از سوی دیگر توجه ویژهای بر کیفیت محصولات لبنی تولید شده در استان به ویژه شیر وجود دارد که در کنار استفاده از تجهیزات پیشرفته و نظارتهای مداوم، موجب تولید شیر سالم در البرز شده است.
منصور خاكي در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامهریزی صورت گرفته برای افزایش تولید محصولات لبنی از جمله شیر در این استان گفت: در سال گذشته تولید شیر استان البرز به ۳۵۰ هزار تن افزایش یافت.
وی با اشاره به انجام حمایتهای لازم از دامداري هاي صنعتي استان از افزايش ۴۰۰ هزار تني توليد شير در سال جاري خبر داد و اضافه كرد : تا كنون تسهیلات مناسبي در قالبهای مختلف به صنعتگران ارائه شده است و تا پایان سال میزان اين تسهیلات را افزایش خواهیم داد.