کد خبر: 473281
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۴
ورزش ۳: مارادونا گفت: تردیدی نیست که روی کاغذ شانس پرتغال برای صعود به مرحله بعد بیشتر است. دفاع منسجم پرتغال در مقابل خط هافبک هماهنگ چک قرار خواهد گرفت. اما پرتغال در حمله شانس بیشتری دارد. پرتغال ستاره‌ای مانند رونالدو دارد و چک از این امتیاز محروم است. بیلک باید به دنبال راه حلی برای مهار رونالدو باشد.

دیگو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین معتقد است اگر تیم جمهوری چک می‌خواهد به مرحله بعد یورو ۲۰۱۲ راه پیدا کند، باید مانع درخشش کریس رونالدو شود.

ستاره رئالی‌ها در دو بازی ابتدایی رقابت‌ها نمایش چشمگیری ارائه نداد اما در دیدار مقابل هلند هر دو گل تیمش را به ثمر رساند و شاگردان بنتو را راهی مرحله یک چهارم نهایی کرد.

مارادونا شانس تیم پائولو بنتو برای صعود به مرحله نیمه نهایی را بیشتر از حریف می‌داند و به بازیکنان چک توصیه کرد با تمام توان جلو رونالدو را بگیرند.

او در ستون هفتگی‌اش در نشریه تایمز آو ایندیا نوشت: «تردیدی نیست که روی کاغذ شانس پرتغال برای صعود به مرحله بعد بیشتر است. دفاع منسجم پرتغال در مقابل خط هافبک هماهنگ چک قرار خواهد گرفت.»

اما پرتغال در حمله شانس بیشتری دارد. برتری آن‌ها در خط حمله به دلیل داشتن رونالدوست.

پرتغال ستاره‌ای مانند رونالدو دارد و چک از این امتیاز محروم است. بیلک باید به دنبال راه حلی برای مهار رونالدو باشد.

چک‌ها باید در سراسر بازی حداقل دو نفر برای مهار او قرار دهند زیرا یک نفر برای مقابله با او کافی نیست. در بازی مقابل هلند او از کنار فن در ویل و فیلار خیلی راحت عبور می‌کرد مثل اینکه یک چاقوی داغ را در کره فرو کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار