کد خبر: 473221
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۱ - ۱۹:۲۳

 معاون سیاسی امنیتی استانداری سمنان ، در نشست خبری به مناسبت هفته مبارزه با موادمخدر ،گفت: در سه ماهه نخست امسال ۸۷۵ كیلوگرم تریاك، ۳۳ كیلوگرم هروئین، یك كیلو و ۸۰۰ گرم هروئین فشرده، سه كیلوگرم ماده مخدر شیشه، یك كیلوگرم حشیش و ۱۰ كیلوگرم گراس در استان كشف شد.
خلخالی  با اشاره به اینکه در این مدت ۶۶۵ نفر دستگیر و ۱۷ باند تهیه، توزیع و پخش موادمخدر نیز متلاشی شدند ، افزود : آگاهی مردم، آموزش، اقدامات پیشگیرانه و فرهنگ سازی بهترین راه مبارزه با موادمخدر و آسیب های اجتماعی آن است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری كشفیات موادمخدر در سال گذشته را حدود ۵/۱ تن عنوان و تصریح كرد: از این مقدار حدود یك میلیون و ۳۰۰ تن تریاك، سه كیلو حشیش، ۲۹ كیلوگرم گراس، ۳۷ كیلوگرم ماده مخدر شیشه، ۶۲۴ گرم هروئین و ۹۰ كیلوگرم كراك بوده است.
وی با اشاره به افزایش كشفیات در زمینه موادمخدر صنعتی در استان سمنان، یادآور شد: افزایش كشفیات موادمخدر صنعتی به معنای افزایش مصرف این گونه مواد است كه زنگ خطری برای جامعه محسوب می شود. خلخالی خاطرنشان كرد: سال گذشته سه هزار و ۳۵۰ نفر دستگیر و ۸۸ باند تهیه، توزیع و عرضه موادمخدر در استان سمنان متلاشی شدند.
وی از اجرای دو هزار و ۷۰۶ عملیات در زمینه موادمخدر در سال گذشته خبر داد و افزود: در این عملیات ها هفت قبضه سلاح، ۵۳ قبضه مهمات، ۱۳۰ دستگاه خودور و ۳۸۲ دستگاه تلفن همراه ضبط شد.
شایان ذکر است ،سوم تا دهم تیرماه  به عنوان "هفته مبارزه با موادمخدر" با شعار  "نسل جوان ایمن از اعتیاد، سرمایه ملی است"  نامگذاری شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار