کد خبر: 473114
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۱ - ۰۳:۴۹
بازار داغ شايعات افزايش قيمت‌ها

برخلاف فاز اول هدفمندي يارانه‌ها كه دولت با برنامه منسجمي، منطقي شدن يارانه‌ها را آغاز كرد، در اجراي فاز دوم هدفمندي خبري از برنامه مشخص و سياست كنترل بازار نيست. 

انتشار اخبار ضد و نقيض در سال جاري از سوي مسئولان دولتي درباره زمان اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه‌ها،‌ موجب سردرگمي مردم شده است، به طوري كه اين بلاتكليفي در زمان آغاز فاز بعدي گراني‌ها، به بازار بورس، مسكن و ديگر بازار‌هاي اقتصادي كشيده شده و حتي در برخي بازار‌ها داد و ستد را به ركود كشانده است، به عبارت ديگر واريز مبلغ ۲۸ هزار تومان در ايام تعطيلات نوروزي و پس از آن وعده دولت براي اجراي فاز بعدي گراني‌ها از تير‌ماه و شدت گرفتن موج گراني كالاها از فروردين‌ماه تاكنون، موجب سوءاستفاده برخي از فرصت‌طلبان و زيان هر روزه مصرف‌كنندگان شده است، به همين دليل با آغاز تيرماه، شايعات مربوط به افزايش قيمت بنزين و ديگر كالاها قوت گرفته و از همه مهم‌تر اينكه وعده‌هاي ارزاني وزير صنعت و تجارت نيز هنوز محقق نشده است. 

آيا گرم شدن بازار شايعات و بلاتكليفي در انجام داد و ستد‌ها به اميد افزايش قيمت برخي از كالاها به زيان اقتصاد كشور و اجراي درست قانون هدفمندي يارانه‌ها است، مسئولان پاسخ دهند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار