کد خبر: 472151
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۵

 به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، رئیس اداره حفاظت محیط زیست مشگین‌شهر در بازدید از آبگرم‌های درمانی شهرستان مشگین‌شهر اظهار داشت: مشگین‌شهر سالانه پذیرای میهمانان قابل توجهی از اقصی نقاط کشور است که آبگرم‌های این شهرستان اغلب این میهمانان را در خود پذیرا هستند.
وی با بیان اینکه گردشگران انتظار محیطی پاک و فضای مطلوب را دارند، از وضعیت بسیار نامناسب محوطه آبگرم‌های شهرستان مشگین‌شهر انتقاد کرد.
این مسئول با اشاره به اینکه آبگرم‌های شابیل، قینرجه و قوتور‌سویی نیازمند توجه و رسیدگی بهداشتی هستند خواستار توجه بیشتر شركت آب منطقه‌ای استان به این موضوع شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست مشگین شهر در ادامه از پاكسازی محوطه مجتمع آبدرمانی قینرجه این شهرستان خبر داد.
دهقانی افزود: این كار با مشاركت اعضای بسیج سازندگی و طرح هجرت سپاه، داوطلبان هلال احمر و سایر نیروهای مردمی انجام شد.
وی تصریح کرد: هرچند با انجام پاك‌سازی‌های دوره‌ای از میزان آلایندگی محیط كاسته میشود اما این وظیفه اصلی شركت آب منطقه‌ای است كه با پاكسازی مستمر و نظارت دقیق از آلودگی محیط جلوگیری كند.
دهقانی بیان داشت: در عین حال وظیفه دستگاه‌های فرهنگی و اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فرهنگ‌سازی در این زمینه را مهم دانست. 
این مسئول در پایان سخنان خود با تاکید بر اینکه علاوه بر آب منطقه‌ای شهرداری مشگین‌شهر نیز وظیفه پاکسازی مناطق عمومی را دارد، اظهار داشت: در آستانه ورود مسافران باید تکلیف پسماندهای خانگی، بیمارستانی، زباله‌ها و نخاله‌ها تعیین شود و شهری پاک تمیز و آبرومند را برای استفاده از میهمانان فراهم کنیم.
انتهای پیام/
ـــــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار