
در این جلسه فرمانده پایگاه میعاد با بیان اینکه در دنیایی که با توهین به قرآن می خواهند آن را کوچک جلوه دهند باید با برگزاری محافل و برنامه های قرآنی این کتاب آسمانی را تجلیل کرد گفت:باید به دشمنان فهماند که آنچه شما به آن توهین می کنید کاغذی بیش نیست،زیرا که قرآن در دل مومنین و دوستداران رسول الله است و شما کاری عبس و بیهود می کنید.
در ابتدای این محفل قرآنی، دبیر هیئت های امربه معروف و نهی از منکر حوزه خاتم الانبیا شاهرود در سخنانی با اشاره به هدایت قرآن گفت: خود خداوند در قرآن می فرماید این کتاب هدایت شماست پس به آن تمسک بجویید و ما باید بیش از گذشته با این کتاب هدایت گر انس بگیریم و آشنا شویم.
جلیلی، در ادامه با اشاره به وظایف ما در قبال قرآن خاطر نشان کرد: اولین وظیفه ما فراگیری قرآن است همانطور که درحدیثی از مولا علی (ع) آمده است که قرآن را فرا بگيريد كه برترين كلام است و در آن بينديشيد كه بهار قلبهاست و وظیفه بعدی ما تلاوت قرآن کریم است که رسول خدا فرمود: برترين عبادات قرائت صحيح قرآن است. پس بعد از فراگيرى قرآن نوبت به قرائت آن مىرسد زيرا فراگيرى مقدمهاى است براى عمل نيكوى قرائت و نيز تلاوت قرآن در همه حال. البته محدود كردن قرائت قر آن به مجالس ختم و استخاره و يا ترك تلاوت بجهت سبك شمردن آن، عملى است كه مورد غضب خداوند واقع مى شود.
جلیلی در ادامه افزود: استماع قرآن و تدبر در قرآن و عمل به آن از دیگر وظایف ما نسبت به این کتاب زندگی است چرا که اصل برجسته و هدف غايى نزول قرآن و تعلم و قرائت وهمچنين تدبر در آن همه و همه براى عمل است چنانكه خداوند مىفرمايد: اين كتاب را مبارك نازل نموديم پس از آن تبعيت نمائيد و لذا كسانى كه به قرآن عمل نمىكنند و تنها به قرائت آن اكتفاء مىكنند در واقع به شان و مقام والايش بىاحترامى كرده اند.
دبیر هیئت های امربه معروف و نهی از منکر حوزه خاتم الانبیا، یکی از تذکرات و توصیه های قرآن کریم را که باید همه به آن عمل کنند را فریضه امربه معروف و نهی از منکر عنوان کرد و گفت: خداوند در قرآن بارها و بارها بر امربه معروف و نهی از منکر تاکید کرده و دوام جامعه را بر اجرای این فریضه می دانند و اما اگر می خواهیم به یکی از دستورات قرآن عمل کنیم باید تلاش کنیم این فریضه در جامعه همه گیر شود و به صورت فرهنگ در بیاید.