کد خبر: 471566
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۳
العالم: " يحيي الحديد " اظهار داشت: آمريكا همچنان به مسلح كردن رژيم آل خليفه و ارسال تجهيزات براي سركوب مردم بحرين ادامه مي دهد.

وی افزود: در اين ميان رژيم آل خليفه با موساد نيز در ارتباط است، و اين ارتباط پس از درخواست سفير بحرين از رژيم صهيونيستي براي كمك به رژيم آل خليفه براي مقابله با مردم بحرين افزايش يافته است.

الحدید گفت: سازمان امنیتی رژيم آل خليفه با جاسوسي از فعالان حتی در داخل خانه هايشان اقدام به هتك حرمت آنان می کند؛ و برای هتك حرمت اين افراد از زندگي خصوصي آن ها فيلم تهيه کرده و بر روي اينترنت پخش مي كنند.

الحدید خاطرنشان کرد: مردم بحرين امروز براي مطالبه برقراري دموكراسي در كشور به خيابان ها آمدند تا اعتراض خود را به سكوت جامعه جهاني در قبال جنايت هاي رژيم آل خليفه ضد مردم این کشور اعلام كنند.

الحدید تأکید کرد: كميته حقوق بشر در جلسه ای در ژنو، با تایید نقض حقوق بشر در بحرين، از رژيم آل خليفه خواست در سياست كشتار و سركوب و نقض سازمان دهي شده حقوق بشر به ويژه حقوق زنان و كودكان بازنگري كند. اما با اين همه شوراي امنيت كه مکرر براي بررسي اوضاع در سوريه تشكيل جلسه مي دهد ، تاكنون حتي يك جلسه هم برای بررسی اوضاع بحرين نداشته است.

اين فعال سياسي بحريني با تاكيد بر اين كه مردم بحرين تصميم خود را گرفته اند و ديگر حاضر نيستند حكومت استبداد آل خليفه را بپذيرند خاطر نشان كرد، مردم حتي يك گام هم عقب نخواهند رفت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار