کد خبر: 471332
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۳:۰۳
پرس تی وی: لاوروف روز چهارشنبه (۱۷ خرداد) گفت: "تحريم‌هاي مضاعف کاملا غيرسازنده است، اين تحريم‌ها که به عقيده ما اقدامات جمعي را تضعيف مي‌کنند، پيش‌تر نيز نه تنها از سوي شوراي امنيت سازمان ملل، بلکه از سوي برخي کشورها اعمال شده است."

وي اين اظهارات را در ديدار رسمي از چين و پس از مذاکرات ولاديمير پوتين رئيس جمهور روسيه با هو جين تائو همتاي چيني‌اش مطرح کرد.

کشورهاي غربي به رهبري امريکا با طرح ادعاهايي مبني بر اين که ايران در برنامه انرژي اتمي‌اش، اهداف نظامي را دنبال مي‌کند، تحريم‌هايي را عليه تهران اعمال کرده‌اند.

ايران بارها ادعاهاي غرب را رد کرده و تاکيد کرده است که به عنوان يکي از امضا کنندگان پيمان منع گسترش تسليحات اتمي (ان‌پي‌تي) و يکي از اعضاي آژانس بين المللي انرژي اتمي، حق داشتن انرژي هسته‌اي براي اهداف صلح آميز را دارد.

اظهارات لاوروف در حالي مطرح مي‌شود که مسکو خود را آماده برگزاري دور جديد مذاکرات جامع ميان ايران و گروه ۱+۵ متشکل از کشورهاي امريکا، روسيه، چين، انگليس، فرانسه بعلاوه آلمان در روزهاي ۱۸ و۱۹ (۲۹ و ۳۰ خرداد) ژوئن مي‌کند. اين مذاکرات عمدتا بر برنامه انرژي اتمي ايران تمرکز دارد.

ايران و گروه ۱+۵ پس از دو روز گفت‌وگو، دور اخير مذاکرات جامع خود را در شهر بغداد پايتخت عراق به پايان بردند و درباره ادامه اين مذاکرات در مسکو توافق کردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار