کد خبر: 471253
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۴
معاون عمرانی استاندار اردبیل از راه اندازي اردبیل امداد هوایی با اخذ مجوز لازم برای ساخت آشیانه و اختصاص یک فروند بالگرد امدادی به استان در سال جاری خبرداد.
ایرج بیگدلو در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران اردبیل اظهار داشت: با فراهم شدن این امکانات و تجهیز استان به امداد هوایی قادر خواهیم بود در مواقع بحرانی و مورد نیاز از این ظرفیت در امداد‌رسانی به حادثه‌دیدگان حوادث مختلف استفاده کنیم.
وی با یادآوری اینکه استان اردبیل از استان‌های حادثه‌خیز با رخداد فراوان در طول سال است، خاطرنشان کرد: طوفان، تند‌باد، زلزله و خشکسالی رایج‌ترین حوادث سالانه در استان اردبیل است که باید متناسب با وضعیت استان نسبت به علاج‌بخشی این حوادث نسخه مناسب را پیچید.
معاون عمرانی استاندار اردبیل ضرورت آمادگی دستگاه‌های امداد‌رسان را در وقوع سیلاب شهری یادآور شد و گفت: ما باید در تکمیل و تسریع اجرای سیستم فاضلاب و هدایت انهار و آب‌های سطحی تلاش کنیم و در کنار آن دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز آمادگی خود را افزایش دهند. بیگدلو در پایان سخنان خود ضرورت ارتقای آمادگی شهرداری‌های استان را در امداد‌رسانی به هنگام وقوع حوادث غیر‌مترقبه نظیر به راه افتادن سیلاب یادآور شد و اظهار داشت:‌ در نشست اخیر با مسئولان وزارت کشور درخواست تخصیص چند مورد پمپ، لجن‌کش و دیگر ادوات کردیم تا با تزریق آن به شهرداری‌ها یک وضعیت ایده‌ال و مناسب را در هدایت آب‌های سطحی شاهد باشیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار