فارس: مصرف برق صنایع کشور روز گذشته (دوشنبه ۱۵ خردادماه ۹۱) در مقایسه با روز مشابه پارسال ۹۳ مگاوات افزایش یافت. در این روز مصرف برق صنایع کشور در زمان پیک سه هزار و ۱۷ مگاوات به ثبت رسید.
همچنین مصرف برق صنایع کشور در مقایسه با روز پیش از آن (یکشنبه ۱۴ خردادماه) ۱۱۷ مگاوات کاهش یافته است.
روز دوشنبه میزان برق تولیدی صنایع کشور ۷۰۷ مگاوات و میزان دریافت برق دو هزار و ۳۱۰ مگاوات بوده است.
مصرف برق صنایع کشور در زمان پیک روز مشابه پارسال دو هزار و ۹۲۴ مگاوات به ثبت رسیده بود.
* پیک مصرف برق بیش از ۱۲۰۰ مگاوات افزایش یافت
همچنین روز دوشنبه پیک مصرف برق کشور ۳۳ هزار و ۵۳۴ مگاوات به ثبت رسید در حالی که پیک مصرف برق کشور در روز مشابه پارسال ۳۲ هزار و ۲۶۷ مگاوات گزارش شده بود.
پیک مصرف برق کشور دوشنبه ۱۵ خردادماه جاری در مقایسه با روز مشابه پارسال بیش از یکهزار و ۲۰۰ مگاوات افزایش یافت.
پیک مصرف برق کشور ۳۳ هزار و ۵۳۴ مگاوات به ثبت رسید در حالی که پیک مصرف برق کشور در روز مشابه پارسال ۳۲ هزار و ۲۶۷ مگاوات گزارش شده بود.
پیک مصرف برق کشور در روز گذشته در مقایسه با روز پیش از آن (یکشنبه ۱۴ خردادماه) ۶۹۶ مگاوات افزایش یافته است.
پیک مصرف برق کشور در مقایسه با روز مشابه سال گذشته یکهزار و ۲۶۷ مگاوات افزایش یافت.