کد خبر: 470967
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۵
فارس: با اختصاص ۲۴ میلیارد دلار برای تامین مواد اولیه و نهاده بخش تولید، وزارت صنعت طی ماه گذشته با انقعقاد تفاهم‌نامه با اتحادیه‌های تولید برای توزیع خوراک دام وطیور که طی چند ماه گذشته از کمبود آن در بازار به عنوان موثرترین عامل افزایش قیمت یاد شده بود قول داد تا به میزانی که نیاز باشد نهاده‌ها را تامین کند اما این برنامه‌ریزی‌ها بر اساس قول داده شده پیش نرفت تا پیکان قیمت مواد پروتئینی همچنان روبه بالا باشد.

*مرغ کیلویی ۵۰۰۰ تومان

بانک مرکزی در تازه‌ترین گزارش خود از قیمت‌ خرده‌فروشی‌های تهران، قیمت هر کیلوگرم مرغ را با ۲.۶ درصد افزایش نسبت به هفته قبل و ۹.۲ درصد نسبت به ماه قبل ۵ هزار تومان اعلام کرده است.

براساس این گزارش طی هفته گذشته قیمت گوشت قرمز نیز بدون کاهش بوده و هر کیلوگرم گوشت گوسفند با استخوان ۲۲ هزار و ۱۵۸ تومان و گوشت گاو و گوساله بدون استخوان نیز به قیمت ۱۷ هزار و ۶۷۴ تومان در خرده‌فروشی‌ها عرضه شده است.

*افزایش قیمت و پرتقال/روند کاهشی میوه‌های تابستانه‌

براساس این گزارش اگرچه قمیت میوه‌های تابستانه به دلیل از نوبرانه در آمدن روند کاهشی داشته اما میوه‌هایی مانند سیب و پرتقال افزایشی تا ۲۲ درصد را تجربه کرده است. هر کیلوگرم سیب قرمز لبنان ۴ هزار و ۵۰۰، سیب زرد ۴ هزار و ۷۰۰ و پرتقال درجه یک به قیمت ۲ هزار و ۷۰۰ تومان عرضه شده است.

میوه‌های تابستانه هم هر کیلوگرم زردآلو ۵ هزار و ۴۵۰، گوجه سبز ۵ هزار تومان، گیلاس ۷ هزار و ۵۰۰، هلو ۵ هزار تومان، طالبی ۱۶۰۰، خربزه ۱۸۵۰ و هندوانه ۶۸۰ تومان عرضه شده است.

*برنج داخلی ۴۳۰۰

براساس این گزارش، قیمت انواع برنج وارداتی بدون تغییر اما برنج‌های داخلی میل به کاهش داشته است. هر کیلوگرم برنج وارداتی غیرتایلندی ۲۷۰۰، داخلی درجه یک ۴۳۰۰ و داخلی درجه دو ۳۱۰۰ تومان به فروش رفته است.

*افزایش قیمت کره

قیمت لبنیات نیز نسبت به هفته گذشته به غیر از کره پاستوره که ۰.۷ درصد افزایش داشته بقیه فرآورده‌های لبنی قیمت ثابتی داشته است و هر کیلوگرم شیر پاستوریزه به قیمت ۱۵۰۰ تومان عرضه شده است.

همچنین قیمت هر شانه تخم مرغ نیز بیش از ۴ هزار تومان اعلام شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار