کد خبر: 470799
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۴:۳۲
فارس: در حالی که همه منتظر آغاز مراسم جشن قهرمانی بودند، درست کردن سکو زمان زیادی برد و همین امر باعث شد حاضران در سالن معطل شوند. پس از اتمام کار، آرم مسابقات کنده شد تا بار دیگر مراسم متوقف شود.

* بازیکنان ایران که برای دریافت مدال برنز در سالن حضور داشتند با حسرت شاهد آماده سازی سکوی قهرمانی و برگزاری مراسم بودند. برخی از بازیکنان به هنگام برگزاری مراسم اشک می ریختند.

* وحید شمسایی اجازه نداد مدال برنز مسابقات بر گردنش انداخته شود.

* تماشاگران ایرانی در هنگام برگزاری جشن در سالن حضور داشتند.

* با وجود شکست ۶ بر یک تایلند برابر ژاپن در بازی فینال، تماشاگران تایلندی بازیکنان این تیم را تشویق کردند. بازیکنان و مربیان تایلند هم به احساسات آنها پاسخ دادند.

* وحید شمسایی کاپیتان تیم ملی فوتسال ایران با به ثمر رساندن ۷ گل و ۶ پاس گل به عنوان آقای گلی دوازدهمین دوره مسابقات قهرمانی فوتسال آسیا رسید.پیش از این شمسایی ۷ بار به عنوان آقای گلی این مسابقات دست یافته بود.

* تیم ملی فوتسال ایران نیز در پایان این دوره از مسابقات عنوان بازی جوانمردانه این دوره مسابقات را به خود اختصاص داد.

* هنمی کاتسوتوشی از ژاپن بهترین بازیکن مسابقات شد.

تیم ملی ژاپن به عنوان قهرمانی دوازدهمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا دست یافت و تایلند دوم شد و ایران نیز به مقام سومی بسنده کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار