کد خبر: 470332
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۰:۳۴
فارس: در جریان برگزاری جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال علی فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل فعلی استقلال با رسولی نژاد رئیس هیئت مدیره باشگاه و مقداد نجف نژاد روبوسی کرد. ظاهرا در این جلسه کدورت‌ بین فتح‌الله‌زاده و رسولی نژاد تمام شد.

*نجف‌نژاد هنگام مواجه شدن با خبرنگاران گفت: من سخنگوی باشگاه نیستم و از فتح‌الله‌زاده سوال کنید، او همه چیز را می‌داند.

*درز اخبار لحظه به لحظه از نشست هیئت مدیره باشگاه استقلال و انتشار خبر زود هنگام سرمربیگری امیرقلعه‌نویی در استقلال باعث شد که دومین جلسه پپاپی استقلال در ۲ روز گذشته بدون نتیجه گیری مشخصی به پایان برسد.

این تناقض گویی ها به حدی بود که در پایان نشست رسولی نژاد، رئیس هیئت مدیره از انتخاب قطعی قلعه نویی خبر داد و فتح الله زاده بر خلاف اخبار منتشر شده از جلسه اعلام کرد که روز شنبه مدیرعامل و سرمربی استقلال معرفی خواهد شد.

* خبرنگاران و عکاسان رسانه‌های گروهی بازهم معطلی ۶ ساعته‌ای را پشت در وزارتخانه تحمل کردند و مسئولان وزارت ورزش بازهم آنها را به وزارت ورزش راه ندادند و در نهایت خبرنگاران در شرایط دشوار خبر تهیه کردند.

* فرزامی،رسولی نژاد و امیدوار رضایی سه عضو هیئت مدیره بودند که امروزه در پایان نشست با خبرنگاران مواجه نشدند و در نهایت خبرنگاران ساعت ۲۱ از مقابل وزارت ورزش به خانه‌هایشان رفتند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار