کد خبر: 469322
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۸:۳۴
مسئول بسيج سازندگي قم در گفت‌وگو با «جوان»:

بي‌شك استان قم از جمله استان‌هايي است كه به علت موقعيت جغرافيايي‌اش هميشه از خشكسالي در رنج بوده و همين امر موجب به وجود آمدن مناطق و روستاهاي محرومي در اين استان شده است. چندي پيش و طي جلسه‌اي كه با حضور سردار نقدي و مسئولان اين استان برگزار شد، قرار شد اجراي پروژه‌هاي روستايي به سازمان بسيج سازندگي واگذار شود تا اين سازمان با پشتوانه نيروهاي مردمي و جهادگرانش به صورت ضربتي آنها را به سرانجام برساند. براي آگاهي از نيازهاي اوليه مناطق محروم اين استان به سراغ سرهنگ سيدحسين فرهادي مسئول بسيج سازندگي استان قم رفتيم.
در حال حاضر وضعيت مناطق محروم استان قم به چه صورت است؟
مناطق محروم استان قم همانطور كه گفته مي‌شود از بسياري از نيازهاي اوليه محروم هستند كه متأسفانه بنا به دلايلي اين نيازها برطرف نمي‌شود. اما خوشبختانه در سال جاري سازمان بسيج سازندگي با همكاري استانداري تصميم به اجراي پروژه‌هايي گرفته تا حداقل بخشي از نيازهاي اوليه برطرف شود.
منظور از نيازهاي اوليه اين مناطق چيست؟
به دليل اينكه محدوديت‌ها در هر بخش متفاوت است به همين جهت نيازها هم متفاوت خواهد بود. اما مهم‌ترين آنها كه مي‌توان در اولويت پروژه‌هاي سازمان سازندگي دانست آب‌رساني و جاده‌سازي است.
در حال حاضر استان هدررفت آب زيادي دارد و از طرفي در اين مناطق محروم به دليل قديمي و فرسوده بودن سيستم آب‌رساني نياز به بازسازي دارد. در بخش ساخت و ساز هم بايد احداث خانه محرومان، مساجد و خانه بهداشت را به طور جدي پيگيري كنيم.
برنامه‌هاي اعلام شده براي رفع اين نيازها در اين مناطق از چه زماني آغاز خواهد شد؟
طي هفته گذشته سازمان بسيج سازندگي در خصوص رفع اين مشكلات جلسه‌اي با استاندار قم برگزار كرد و در آن اهم كارها اعلام شد و هم‌اكنون مسئولين سازمان منتظر ليست هستند تا پروژه‌هاي انتخاب شده را هر چه سريع‌تر در دستور كار بازسازي، ساخت و احيا قرار دهند. تا به الان سازمان بسيج سازندگي در حد اردوهاي جهادي در برنامه‌ها حضور داشته و بنا به دلايلي امكان حضور بسيجيان در طرح‌ها مطرح نبوده اما از اين به بعد اين سازمان در كنار استانداري فعاليت‌هاي چشم‌گيري را ارائه خواهد داد.
با اين تفاسير تا امروز بسيج سازندگي به صورت جدي در پروژه‌هاي استان حضور نداشت؟
بله! تا به امروز همين طور بود اما با توجه به نقش تأثيرگذار اردوهاي هجرت در رفع محروميت‌ها و همچنين نقش بسيج در پيشبرد پروژه‌هاي عمراني طي جلسه‌اي كه در بيست و هشتم ارديبهشت برگزار شد، اولويت اجراي برنامه‌‌ها و پروژه‌ها در استان به اين سازمان داده شد كه اميد مي‌رود با سرعت خوبي پيش رفته و بتوانيم مردم اين مناطق را از مشكلاتي كه گرفتارش هستند، نجات بدهيم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار