کد خبر: 464468
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۱
 سرهنگ ترابي، فرمانده گردان پياده قمر بني هاشم (ع) دامغان گفت:‌ به منظور حفاظت از انقلاب اسلامي ،تقويت بنيه دفاعي كشور و برخورداري از منبع پايان ناپذير مردمي در زمان جنگ و صلح، بسیجیان در قالب عضویت های عادي، فعال و کادر جذب می شوند.
وي افزود: به همين جهت و با هدف جذب ، عضوگيري ،سازماندهي و فعاليت نيروهاي بسيجي آموزش های متعددی در سازمان بسیج پیش بینی شده است.
ترابی با بیان اینکه در بسیج امكان به فعليت در آوردن توانمندي ها و قابليت های مردمی وجود دارد، خاطرنشان کرد همه افراد ،علاقمند به دفاع از انقلاب و دستاوردهاي بسیجی هستند و شركت آحاد مردم در عرصه هاي مختلف بسيج، ناشی از تمایل درونی آنها به دفاع از دستاوردهای اسلام ناب محمدی است. 
گفتنی است اين دوره آموزشي، با حضور ۱۵۰ نفر از بسیجیان شهرستان دامغان در اردوگاه قدس این شهر برگزار شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار