کد خبر: 463406
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۱
حكم كميته انضباطي فدراسيون فوتبال شاهكار تاريخ بود! قاضي حسن زاده باز هم نشان داد كه داوري كردن در مورد مسائل قضايي فدراسيون فوتبال يا در مجموع قضاوت در فدراسيون‌هاي ورزشي، بيش از آن كه نيازمند اطلاعات قضايي و جزايي باشد، مستلزم برخورداري از دانس قضاي ورزشي است. حكمي كه حسن زاده اعلام كرد، بيشتر شبيه به يك شوخي بامزه بود. چيزي كه انگار به جاي تنبيه هوادار خاطي و ياغي پرسپوليس، براي درست كردن جدول رده بندي و به سود حريفان بود. انگار فدراسيون فوتبال مي‌خواست جدول را آن گونه كه خود مي‌خواهد و خود مي‌پسندد نقاشي كند و اين بار بعد از كامل شدن اشتباهات داوري و شكست دادن پرسپوليس در بازي، هم در تفاضل گل پرسپوليس (به صورت كاملاً غيرقانوني) دست برده شد و بازي را سه بر صفر اعلام كردند و هم دو امتياز به صورت كاملاً من درآوردي از مجموع امتيازات اين تيم برداشتند!
مسئله اينجاست كه كدام يك از اين دو، هواداري كه به خود اجازه داده بود عليه داور بازي فحاشي كند را رام مي‌سازد؟ جريمه ۱۰ ميليون توماني كه از جيب دولت برداشته مي‌شود و به حساب فدراسيون فوتبال مي‌رود، چقدر آن ياغي را ادب خواهد كرد؟ كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، چيزي جز درآمدزايي براي فدراسيون را در نظر نمي‌گيرد و اهم جرايم خود براي تنبيه اخلاقي را به برداشت پول از جيب باشگاه‌ها و بازيكنان اختصاص مي‌دهد. كميته انضباطي در عين حال باشگاهي را از داشتن امتيازات بازي محروم مي‌كند كه بازيكنانش در زمين بازي كمترين نقشي در تحريك تماشاگران نداشتند.
به اخراج مازيار زارع كه خود را در دريافت كارت قرمز به هيچ عنوان محق نمي‌دانست دقت كنيد. چه واكنشي نشان داد جز اينكه زمين بازي را ترك كرد؟ نصرتي در حالي مجبور شد روي زنيدپور خطا كند كه چند ثانيه قبل داور چشم به روي خطاي آشكار ميلاد روي علي عسگر بسته بود. اما نصرتي هم بدون هيچ واكنشي از زمين بيرون رفت. پرسپوليس روي يك گل آفسايد برتري‌اش را از دست رفته ديد. كدام بازيكن پرسپوليس به گل اعتراض كرد؟ كدام بازيكن پرسپوليس به داور هجوم برد؟ وقتي هوادار ياغي شد و پرده دريد و حرمت شكست، كدام بازيكن پرسپوليس در تحريك آنها نقش داشت؟ آيا غير از اين است كه تك تك آنها به سركردگي علي كريمي (كاپيتان تيم) به سوي هواداران رفتند تا آنها را آرام كنند؟ غير از اين است كه كاپيتان تيم به نمايندگي از سوي بازيكنان داور را بابت قطع كردن بازي ستايش كرد؟ پرسپوليس چرا مورد حمله كميته انضباطي قرار گرفت؟ چگونه كميته انضباطي رأي به كسر دو امتياز داد؟
به نظر مي‌رسد كميته انضباطي فدراسيون فوتبال مي‌خواست جدول را آنگونه كه باب ميلش است طراحي كند! رأي كميته انضباطي نه به نشانه تأديب هواداران كه در حقيقت براي طراحي جدول بود! كدام هوادار با ديدن اين رأي پي به اشتباه خود مي‌برد؟!
فوتبال بار ديگر نياز خود به برخورداري از قاضياني را كه آشنايي به احكامي جزايي ورزشي داشته باشند بيش از قبل احساس كرد. اين روال، نه تنها پرسپوليس را كه در حقيقت كليت فوتبال ما را به سوي نابودي مي‌برد!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار