کد خبر: 462273
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۴
رییس پلیس آگاهی استان اصفهان:
با توجه به حجم وسيع امكانات تدارك ديده شده از سوي نيروي انتظامي، استان اصفهان امسال، نوروزي كم حادثه و بي خطري را سپري كرد.
به گزارش جوان آنلاین از اصفهان، سرهنگ حسین حسین‌زاده رییس پلیس آگاهی استان اصفهان افزود: نیروی انتظامی با توان صددرصدی و بسیج همه امكانات خود به استقبال از نوروز و خدمت رساني به مسافران نوروزي رفت.
وی افزود: امسال با تدابير و اطلاع رساني انجام شده و با همكاري مردم، كم حادثه ترين نوروز را تجربه كرديم.
رییس پلیس آگاهی استان اصفهان با اشاره به کاهش ۱۵ درصدی جرایم تصریح کرد: توجه بيشترمردم به رعايت مقررات و توصيه هاي ايمني و همچنین كنترل مناسب خانواده‌ها بر فرزندان خود و تمهیدات به کار گیری شده از سوی پلیس در کاهش جرایم بسیار موثربود.
حسین‌زاده ادامه داد: در اين مدت نيز در زمينه جرایم ، ۲۲ درصد افزايش كشف صورت گرفته است.
وی با اشاره به گشت پلیس دوچرخه سوار در روز سیزدهم فروردین گفت: از مهمترین اهداف این گشت ایجاد فضایی امن توام با آرامش برای ساکنان محله‌های جرم خیز و گردشگران بود که بدون دغدغه از محیط‌های این روز استفاده کنند.
رییس پلیس آگاهی استان اصفهان د ر پایان، برقراری امنیت را اولویت اصلی فعالیت ناجا دراستان اعلام کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار