کد خبر: 461611
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۵


ایسنا: موسسه بين‌المللي صلح استكهلم در تازه‌ترين گزارش خود، هند را بزرگترين خريدار سلاح در جهان نام برد. در اين تحقيقات كره جنوبي در جايگاه دوم، پاكستان و چين در مكان‌هاي سوم اين فهرست قرار گرفتند.

در گزارش موسسه بين‌المللي صلح استكهلم آمده است: ميزان تبادلات سلاح در جهان طي سال‌هاي ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ حدود ۲۴ درصد بيشتر از سال‌هاي ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۶ بوده است.

براساس اين گزارش، پنج وارد كننده بزرگ سلاح در سال‌هاي ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ كشورهاي آسيايي بوده‌اند. آسيا و اقيانوسيه در كل ۴۴ درصد از واردات جهاني سلاح را داشته‌اند و به دنبال آنها اروپا با ۱۹ درصد، خاورميانه با ۱۷ درصد، آمريكا ۱۱درصد، آفريقا با ۹ درصد قرار دارند.

هند با وارد كردن ۱۰درصد از نقل و انتقالات سلاح در جهان بزرگترين سفارش دهنده سلاح در اين سال‌ها بوده است. كره جنوبي با ۶ درصد ، پاكستان ۵ درصد ، چين۵ درصد و سنگاپور ۴ درصد واردات سلاح را داشته‌اند.

پيتر وزمان، از محققان برجسته اين موسسه مي‌گويد: كشورهاي بزرگ آسيايي به دنبال توسعه صنايع تسليحاتي خود و كاهش وابستگي به منابع خارجي هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار