
مدير كل كميته امداد امام خميني (ره) گيلان از پرداخت ماهيانه ۵ ميليارد و ۳۰۰ ميليون مستمري به افراد تحت پوشش خبر داد .
عليمحمدي با اعلام اين خبر گفت : در سال جاري ۱۶۲ هزار و ۳۵۵ خانوار ، معادل ۳۰۱ هزار و ۹۴۱ نفر از كميته امداد گيلان به صورت مستمر و موردي خدمات دريافت كردند كه از اين تعداد ۵۸ هزار و ۷۶۲ خانوار به تعداد ۸۸ هزار و ۷۶۴ نفر زنان سرپرست خانوار بوده اند .
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) گيلان با اشاره به اينكه ۴۹ هزار نفر از افراد تحت پوشش كميته امداد استان تحت پوشش بيمه اين نهاد هستند،در ادامه اظهار داشت : در سال ۹۰ ، ۲۵ هزار نفر از دانش آموزان ، دانشجويان و طلاب علوم ديني از خدمات مستمر كميته امداد امام خميني (ره) در استان بهره مند شدند .
وي تعداد حاميان بچه هاي يتيم را ۲۱ هزار نفر در سال جاري در استان ذكر كرد و گفت : در سال جاري ۵/۳ ميليارد تومان توسط حاميان به كودكان يتيم تحت پوشش كميته امداد كمك شده است .
عليمحمدي هم چنين در ادامه اظهار داشت : ما در سال جاري ۳ هزار و ۶۱۳ طرح خود اشتغالي با هزينه اي بالغ بر ۲۳ ميليارد تومان و در بخش مشاغل خانگي هم ۵ هزار و ۲۸۳ طرح با ۱۸ ميليارد تومان اعتبار را اجرا كرده ايم .
وي افزود : ما در بحث مقاوم سازي و بهسازي۱ هزار و ۸۵۰ مورد مسكن روستايي ، ۲۰ ميليارد و ۷۲۰ ميليون تومان هزينه نموده ايم و در بخش خريد ، ساخت ، تكميل و تعمير مسكن مددجويان نيز ۹ ميليارد و ۳۰۰ ميليون تومان هزينه صرف كرده ايم .